Blått är flott!

 

 

Såg att man nu hittar den fina elefantbrickan i rosa hos Svenskt Tenn. Ett givet köp i vår när vi åker till Stockholm. En annan nyhet som jag är nyfiken på är Minii Elefant i blå. Jag är en sucker för Estrids Elefanter så är det bara.

 

Något som jag var en sucker för en gång i tiden var jeansskjortor! Det gick dock över med tiden, men nu är de tillbaka på bred front och jag blir lite nyfiken det blir jag allt! Jag har några bonus checkar från H&M som bränner i plånboken så jag kanske skulle springa förbi och prova denna i eftermiddag. Jag tänker mig vår, svarta lite vida byxor. Svarta eller kanske blå. Vit t-shirt, vita Converse och så en jeansskjorta istället för kofta. Kan bli något :).

 

Avslutar med ett bloggtips eller snarare fyra fina tips: Ulrika Magnusson, Victoria Skoglund, Sofine Design & Healthy Living har alla börjat blogga hos Leila.se. En riktigt fin och intressant mix av bloggare som som jag ser fram emot att följa framöver.

 

Fin fredag till er alla!

(Till er som frågat, mitt Instagram hittar ni här!)

signature

6 comments

  1. De blåa elefantväskan är verkligen snygg. Perfekt sommarväska. Tror jag har en jeansskjorta i garderoben sedan förra gången det begav sig. Dags att den får komma fram i ljuset kanske?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *