Prickigt

 

Vissa saker kan man helt enkelt inte enas om, inte ens om man är gifta. Jag älskar prickigt, men Johan gillar det inte alls. Tycker mest att det är gamalt och mossigt tror jag :). Oftast så håller jag mig från prickigt av den anledningen så klart, men denna gång måste jag i alla fall prova. Klänningen är ju illsöt, (man ser bättre på bilden här) men Johan OM den blir min så lovar jag lufta den när du inte är med ;). Kommer från Indiska och kostar 349:-.

signature

5 comments

  1. guQI12jvfvesffswda This is my husband anniversary gift. I asked all the charms me personally meaningful. Small charm with good quality and good price and a lot of emotion.

  2. [url=http://www.thomassabosalemall.com]thomas sabo[/url] This charm is beautiful and well decorated. The manufacturer before shipment is attached for your necklace!

  3. Materiale lucido con un senso della moda di spessore, sia con lo stile casual di vestito o abito formale, vestito ha un ottimo mix di effetti.Than immaginare una maggiore capacità di portare cosmetici, cellulare, portafoglio, li ha posti del tutto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *