Vårens första inköp

Så var vårens första klädinköp gjorda, inte helt oväntat blev det några plagg hemklickade från H&M. Astrid har snart bläddrat sönder sin del av katalogen, ojoj hur ska detta sluta :). Nå väl, än så länge är vi eniga i alla fall så vi slog till på dessa 4. Och då jag ofta får frågor om vilka kläder som vi köper till Astrid tänkte jag dela med mig:

 

 

1. Mjuk kavaj i sweatshirtkvalité, en favorit från förr som växts ur så nu blir det en ny. 2. Ljusa chinos funkar i alla lägen hos Astrid. 3. Jomen lite leo -feeling börjar smitta av sig på dottern tror jag visst :). 4. Blingiga skor, så klart! Finfint tror vi det blir, även om det känns väldigt avlägset att beställa vårkläder idag när det är – 15 grader ute. Times to come!

 

Fin tisdag till er alla!

signature

8 comments

  1. Snygg kombo. Skulle nog min dotter också gilla… hon är helt inne på "leo" just nu…Tack för fin blogg!Johanna

  2. Nilla: Absolut, tror detta kommer bli fint!Postadress Torslanda: Ja, och det är inte helt lätt att hitta. Kommer att sakna de mindre storlekarna med alla fina kläderna … Njut så länge du kan :).Johanna: Härligt med leo :). Tack snälla för att du tittar in!Mia: Tusen tack, så glad jag blir att du gillar :). Jag gör dem i Photo Shop.

  3. Catena con unilaterale dorsale allungata o doppia con uso spalla, in particolare con i costumi fanno i cambiamenti di stile.Il Rose Rose di progettazione borsa e la struttura sono ottime portatile, manuale, borsa a tracolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *