Min nya kappa

Jag hade sett ut höstens kappa redan för några veckor sedan, den bställdes och jag väntade och väntade. Så dök den äntligen upp och finfin var den, men när jag satte på mig den så blev allt bara helt fel. Jag sålde kappan vidare och fortsatte leta. 

 

 

Men nu är den hittad, även denna är från H&M men nu sitter den som en smäck :). Jag gillar att den är så enkel och att den inte är så lång. Passar till det mesta, vardag som fest och har ett riktigt fint pris också. Dagens favorit, eller hey höstens favorit!

signature

10 comments

  1. Ååå vad fin. Den måste jag kika närmare på.Du har alltid så god smak, så jag tror den är ett bra val. Behöver också ha en kappa.Tack för inspiration! Johanna

  2. Men vad festligt, jag köpte hem den där brunmelerade kappan som du inte gillade efter att ha provat den mycket snabbt i butiken. Men så när jag har provat den hemma så känns den inte bra – den är för tråkig och "herrig" inte så feminin som jag egentligen vill ha. Så den kommer att lämnas tillbaka faktiskt! Letandet fortsätter…

  3. Eva: Den kappan var urfin på bild tycker jag, men jag håller med dig det var just det feminina som jag saknade. Men min vän som köpte den av mig gillade den just för att den inte var så feminin, så det är tur att det är olika :).Lycka till med letandet!

  4. Hej! Ser verkligen fin ut. Funderar på att beställa, men som alltid är det svårt med storleken. Bedömer du att storleken är "normal" eller bör man köpa den något större?

  5. Pauline: Jag skulle säga att den är normal i storleken, köpte samma storlek som jag brukar ha och den passar jättebra.Lycka till!

  6. http://www.coachoutletpursesr.com/ coach bags outlethttp://www.coachfactorybagsc.net/ coach factory outlethttp://www.coachfactorystoresr.com/ coach factory outlethttp://www.outletsmall.org/ coach outlethttp://www.bagsoutletfan.net/ coach outlet storehttp://www.teccoach.com/ coach factory outlethttp://www.coachoutletpursesr.com/coach-hot-sale-c-86.html coach outlet onlinehttp://www.coachoutletstoreonline6u.org/ coach outlet onlinehttp://www.coachoutletonlinelover.org/ http://www.coachoutletonlinelover.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *