En väska blev det [så klart]

Jag måste säga, och det med en klapp på axeln att jag var rätt så duktig när det kom till både packning och shopping denna resa. Rom byggdes inte på en dag, men jag kan säga att varken jag eller maken kände någon blodsmak i munnen av allt släpande denna gång. Det har hänt tidigare ja *host*.

 

 

Man lever och lär som tur är :). Men lite shopping blev det så klart och då bland annat denna väska som inhandlades på Zara i Palma. Den är inte äkta någonstans denna, men den är lagom stor och det är inte förens man kommer riktigt nära som man börjar ana hur det står till. Här hemma säljs väskan både i butik och på nätet, men tyvärr är den dyrare här hemma. Men det lite högre priset till trots så rekommenderar jag den varmt.

 

 

Här är jag då med nya väskan utanför hotellet. Det är Astrid som tagit bilden med pappas mobil och när jag nu ser mig själv i hennes perspektiv dvs lite ner ifrån och upp så skrattar jag gott och förstår helt och klart varför hon alltid kallar mig för Flugan när jag har mina solglasögon på mig :).

 

Finfin tisdag till er alla!

 

Fotografi: Astrid – En mammas dag.

signature

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *