Hemma

 

Efter 2 underbara veckor i Alcudia är vi nu åter hemma igen. Vi lämnade sol och värme fredag natt och landade till kyla och regn på lördagmorgon. Det är först idag som jag slutat huttra tror jag. Kämpa nu solen, vi vill klippa gräs och påta i trädgården på plätten :).

 

 

Det trådlösa nätverket fungerade då och då, men att ladda upp bilder gick inte alls tyvärr. Efter x-antal försök fick jag släppa det och ta semester fullt ut. Vilket inte var så svårt i det vackra vädret. Att sen ha tid för varandra, att lyssna på ALLT som bubblar ur en barnamun och mysa nära på kvällarna. Med film, bok eller show. Det är det finaste med semester. Tiden stannar och man ser hur lyckan lyser i barnets ögon av det. Då blir man ödmjuk för vad tid skänker oss om vi ger den chansen. Och tänk snart är det sommarlov. 9 dagar kvar. 

 

 

Astrid liksom 99% av alla flickor på hotellet flätade sitt hår. Bara lila snoddar då lila är det nya rosa. Astrid har älskat dessa två veckor i poolen, för det är där hon spenderat större delen av semestern. Vi kikade varje kväll om hon nu fått simhud mellan tårna och nog var det nära ;).

 

 

Några dagar fick vi upp vår lilla fisk ur poolen för att åka på lite utflykter, vi hann med halva ön denna gång och den finaste dagen fick vi i Palma. Jag har misstänkt det länge, men nu vet jag. Här vill jag bo en dag. Det blir nog några inlägg framöver om Palma misstänker jag.

 

Tusen tack mamma, pappa & farbror S för den finaste av presenter. Sol, bad, kärlek och tid ♥.

 

Fotografi: Helena & Johan – En mammas dag.

signature

18 comments

  1. Så ni har varit i Alcudia! Vi hyrde hus i Pollenca som ligger just intill, för några veckor sen. När jag sprang utmed havet på mornarna joggade jag i riktning mot Alcudia! Det var vårt första besök på Mallorca och vi gillade det också, har Palma kvar att besöka.Hälsningar från Madrid

  2. Älskar Mallorca! Och har också kommit på att det är där jag vill bo! Så småningom åtminstone!

  3. Välkommen hem igen! Har saknat dina inlägg men du gjorde helt rätt i att ta helledigt! :) Ser fram emot fler vackra Mallorcabilder, dit har jag alltid velat åka. Kram Madeleine

  4. Härliga Mallis! Där skall jag också bo, i Pollenca eller San Vincenze (tror jag det heter) när jag blir "stor". Varje marknadsdag skall jag gå och handla med en stor korg på armen, köpa frukt, grönsaker och skinka. Långsamt skall jag gå. Sen sitta i skuggan på min balkong och äta gott med min älskling.

  5. Åkte till Mallis första gången för 11 år sedan som barnflicka….hade inte stora förhopningar, men blev grundligt förälskad!!! Nu är det mitt favoritresemål och Palma längtar jag till varje år. Hoppas ni hittade till tapasrestaurangen "La Boveda"…om inte så har du något kvar att upptäcka!!!

  6. Välkommen hem! Saknat dina inlägg under tiden du varit borta :) Ser ut som ni haft det riktigt fint.

  7. Eastcoastmom i Madrid: Då får vi båda prova något nytt nästa gång, jag är mycket nyfiken på Pollenca som jag bara såg en skymt av och du måste ta en tur till Palma :).Susanne: Det kan får vänta några år, jag håller med dig. Men sen blir det Mallorca :).Två trappor: Tack snälla! Det är roligt att vara tillbaka :). Om du får chansen så kan jag varmt rekommendera Mallorca där är bra härligt!KramPostadress Torslanda: Vi har haft det jättefint! Ibland är det faktiskt mer stressande att inte kunna blogga än att ha dåligt med tid att, så jag fick stänga ner helt för att inte stressa över bloggen hela resan. Och även om jag nojat lite, här är den ju kvar :).Elisabeth: Jag instämmer i varje ord och hoppar högt, Jag med Jag med :). Johan är även han inne på samma linje tack och lov.Carina: Det vet du :). Tack snälla! Orangeri låter ljuvligt det!KramNilla: Mycket fint!jossan: Åh, så trevligt nu måste jag googla Portixol. Tack :).Mia: Ack Palma ja, så fin! Missade tapasresaturangen, men tack vare dig så står det nu La Boveda – Tapas – Palma i min notebook i telefonen :).Marie: Tack snälla :). Det har varit riktigt fint, tänk nu bara om sommaren här hemma hade tagit vid. Snart så!

  8. Ja visst är Mallorca fantastisk. Var där 5 ggr förra året,på tisdag åker vi dit för andra gången i år. Hoppas ni åkte ut till fyren längs ut vid Cap Formentor, fantastiskt landskap på väg dit. Det finns en massa guldställen på Mallis.

  9. alice: Johan pratade mycket om att åka dit, men jag blev lite avskräckt av allt prat om åksjuketabletter. Men nästa gång ska vi absolut ta turen till världens ände :).Ha en underbar semester, lyllos där!

  10. Hyr ni bil så kör ni i eran takt,jag har lätt för illamående också,men hade inga problem. Finns häftiga utsiktsplatser man kan stanna vid på vägen dit.Sen att sätta sig vid fyren och ta en fika och titta ut över havet är så rogivande. Det finns toalett där också ,)

  11. Och en sak till, jag har alltid haft en bild i huvudet att du ser ut som Denise Rudberg…men det stämde inte riktigt :)

  12. alice: Vi hyrde bil några dagar, men jag var helt inne på Palma denna gång. Nästa smyger vi oss upp för bergen, det har jag lovat Johan nu efter pepp från dig :).Men så roligt att du hade den bilden av mig, hade inte varit helt fel men ack nej :).Jenny: Visst var det fint på Mallorca, jag skulle lätt kunna åka tillbaka imorgon igen :). Vi besökte gamla Alcudia, men inte på en marknadsdag tyvärr. Jag gillade den gamla delen mycket med sina smala gränder och vackra hus, där kunde man också tänka sig att bo :).

  13. Mallorca är underbart! Jag har bott där i ca 1½ år och semestrat där många gånger. Snart på väg dit igen :-)Vill du veta mer om hur det är att bo på Mallorca med barn ska du kika in hos mig. Jag intervjuar svenska mammor utomlands och har en publicerad intervju från just Mallorca. Kommande mammaintervjuer tar oss till Turkiet, Australien och Dubai. Massor med reseinspiration runt om i vida världen och i vårt vackra Sverige hittar du också på mitt "semesterforum för resor och utflykter med barn". Vänliga hälsningar, Rosita resglad 3-barnsmor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *