Förvaring är A & O

Som vi slitit här hemma hela långhelen lång, och nu börjar vi se slutet på renoveringen för den här gången och vi är så glada för det. Vi inser nog båda att det var klokt att inte köpa någon av alla riktiga renoveringsprojekt som vi tittat på under åren. Nej, korta faser renovering är mer vår melodi. Om vi räknat rätt så är det tre lite större grejer (för oss större) kvar sen är förklarar vi det radhuset renoverat! (och då är det bara att börja om igen, närå :)

 

 

Förvaring kan man aldrig få för mycket av, och i helgen har jag varit på jakt efter lite mer skåp till mitt lilla kontor för alla pysselsaker som nu ligger framme i div röriga högar. Så hittade jag denna bild från Livet Hemma på en liten Billy bokhylla med vitrindörrar som blivit ett riktigt fint skoskåp. Saken är klar tänkte jag, eller inte. Ikea slutade sälja dessa fina dörrar för något år sedan tyvärr och ingen lycka på Blocket heller. Men jag gillar idén så bilden spar jag för vem vet med lite tur så kommer dörrarna tillbaka i sortimentet snart igen.

 

Men även om Billy-idén gick i stöpet så efter en vända till Ikea så hittade jag ett mycket bra substitut som jag skruvade ihop igår. Resultatet får ni till veckan :).

signature

3 comments

  1. vad bra. då kan jag alltså också få fin inspiration till min lilla arbetshörna som snart ska skapas … skåpet är superfint. med eller utan skor. så hoppas att det kommer tillbaka. och det skulle ju fungera prima med mina smycken – med små fina lådor i skåpet. så jag håller tummarna att det kommer åter i lager.ha en solig dag! ulrika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *