27 april

 

Fredag och så långhelg till det, vi tackar ödmjukast och rustar vidare här hemma. Idag har jag lovat att flytta allt på mitt lilla kontor så att det blir lite bättre plats när fönstret ska sättas dit i väggen mot trappan. Jag kolhydratladdade med en cupcake och en kopp te. Jag fullkomligen älskar frosting!

 

 

Om man tittar ut genom hålet från kontoret så möts man av denna glada syn. Lampan är på plats! Tusen Tack för hjälpen C & K! Trappan är inte helt klar dock, det ska upp lite mer panelskivor och så ska fönstret dit samt lister mm. Men vi är på god väg :).

 

 

Varje vår köper jag sticklingar, nästan uteslutande Mårbacka om man jag ska vara ärlig. Men denna vår köpte jag även en annnan sort som nu börjat blomma redan. Vi har nu hela vardagsrumsfönstret fyllt av vita och svarta blommor som bara väntar på bättre väder. Jag måste ta reda på vad de heter så jag kan köpa fler då jag uppenbarligen kan sköta dem , och det händer sannerligen inte varje dag. Död hortensia i krukan bredvid *host*.

 

 

Sommar med Systrarna Von Sydow är en riktig pärla! Jag tycker om allt från början där systrarna skriver om varandra, till de vackra bilderna till de enkla och inspirerande recepten. Finfinfin är den och rekommenderas varmt!

 

En riktigt fin start på helgen önskar jag er alla!

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

14 comments

  1. Ojoj! Vad smaskesugen jag blev nu! Jag behöver också klohydratladda inför att måla tredje lagret gul färg på ett skåp som aldrig tycks bli klart.

  2. Hej Helena! Tack för dina ord om vår bok, åh vad glad jag blir! Vi har arbetat mycket med den och det känns så roligt att den blir uppskattad. Amy

  3. Blommorna ser ut som Petunior. Är de lite klibbiga liksom så är det nog sådana. Men jag är lång ifrån grönfingrad så detta är mest en okvalificerad gissning. :)Gillar, för övrigt, verkligen din blogg och dina bilder. Blir alltid på gott humör när jag kikar in. Trevlig helg!

  4. Hej,Här är en till som älskar frosting så nu kommer en stilla bedjan…kan inte du dela med dig av ditt bästa frosting-recept? Igår misslyckades jag totalt med en hallonfrosting som blev allteles för lös… (fast jag följde Leilas recept helt och hållet)

  5. Kristina, Nilla, Anna & Jenny: Hoppas helgen varit riktigt fin! Och att du Anna fick skåpet målat och Kristina att du fått bläddra lite i den fina boken :).Amy: Åh, det är jag som ska tacka för många härliga måltider och fika till sommaren :).Jenny: Men tack snälla, Petunior ska numer bli min melodi på våren :). Tack även för fina ord!P & Johanna: Detta recept är mitt favorit när det kommer till chokladfrosting: http://www.enmammasdag.com/helena/index.php?m_id=bloggar&mod=blog&display=post&id=1542&id2=&resultpage=0&num=0Blanda väl och spritsa med en stor tyll, mumma :).

  6. Jo men visst är det en petunia… Plocka bort vissna blommar så blommar den och blommar den och…../Brita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *