Grind

 

Det var inte bara huset som var inspirerande utan även trädgåren. Vi planerar att bygga ett staket runt vår lilla täppa på baksidan och då det blir en ytterst liten sträcka så kan man gå all in i just det projektet har vi tänkt. Nörda ner oss riktigt om ni förstår. Och något som jag sett på flera ställen i min jakt på staket och grindar är dessa hemgjorda av pilkvistar. Otroligt fint!

 

 

Nu vet jag inte om det är humle som växer så fint runt den enkla portalen, men egen humle ska vi så så snart vädret tillåter. Fram tills nu har vi delat denna växt med vår granne som har en som växer som ogräs på somrarna. Nu är det hög tid för en egen, men  I helgen blir det inte så mycket gjort i trädgåren om man får tro SMHI som pratar om regn och en smula snö hela helgen lång. Suck!

 

Men som sagt, snart är vi där :).

 

Bilder: behrer.se

signature

2 comments

  1. http://www.coachoutletpursesr.com/ coach bags outlethttp://www.coachfactorybagsc.net/ coach factory outlethttp://www.coachfactorystoresr.com/ coach factory outlethttp://www.outletsmall.org/ coach outlethttp://www.bagsoutletfan.net/ coach outlet storehttp://www.teccoach.com/ coach factory outlethttp://www.coachoutletpursesr.com/coach-hot-sale-c-86.html coach outlet onlinehttp://www.coachoutletstoreonline6u.org/ coach outlet onlinehttp://www.coachoutletonlinelover.org/ http://www.coachoutletonlinelover.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *