DIY – att spara

Just nu hinner jag inte för här ska rustas trapphus och allt annat lockande får snällt vänta. Men spara på idéer inför kommande DIY – projekt det hinner jag ;). 

 

 

Så i sommar hoppas jag göra en liknande tavla att hänga mina smycken på. Jag tänker mig en svart ram, en tunn skiva, en snoffsig tapet och så ett gäng krokar. Med lite tid och tålamod kan det bli precis hur fint som helst. 

 

Om man vill ha den precis som på bilden finns denna att köpa hos härliga Cox & Cox.

 

Psst, är det någon som vet var man kan köpa dessa i Sverige? 

signature

9 comments

  1. Hej! Den var ju jättefin!! Alltid kul att göra något fint själv:) Ha en bra dag..om jag inte missminner mig helt så bor du i samma stad som mig..så på med vinterkkläderna igen:)Kram

  2. Mia: Precis :).Det samma!KramChatarina: Jamen visst var det misär i morse när man drog upp gardinen och det snöade på tvären. Sen kom stormen, men vi avslutade i alla fall vackert med sol :).KramAnna – Karin: Så roligt! Heja :).

  3. Vilket underbart sätt att visa sina smycken! Många av mina halsband gömmer sig någonstans i lådorna och ropar efter att få synas lite mer. Det här var en mycket fin idé om man (som jag) inte är förtjust i vanliga smyckeshållare i form av händer eller träd. Tack!HälsningarKati

  4. Smycketavlan var jättefiffig och jag tänker mig att man kan använda tyg istället för tapet också! Bokmärket var ju extremt fiffigt – du har förstås googlat runt… man kan inte göra nåt liknande själv tror du? Washitape och en utskuren bit av en plastmapp eller nåt sånt?

  5. Hus nummer nio: Visst är det en galant idé detta :).Eva: Absolut, tyg borde fungera precis lika bra det! Jag hittade bokmärket i England men det känns som lite väl mycket frakt för dessa små. Men de bör ju dyka upp här hemma med snart. Jag tror mer på en bit utskuren plastmapp …. Det kan nog till och med funka rätt så bra! Måste prova, smart tänkt där :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *