Modern Preppy

På onsdag (den 21) lanserar Lindex sin omskrivna Modern Preppy kollektion frontad av Gwyneth Paltrow, trevligt! Några undrade vilka plagg jag kommer titta lite extra på? Roligt att ni frågar,  här kommer mina 4 favoriter:

 

 

1. Den randiga bomullskavajen med lätt vaderad axel är en favorit. Färgen är somrig och fin, samt att jag gillar kontrasten med den mönstrade lappen på armen. 2. Armbanden finns i fyra olika färger, min favorit är inte helt oväntat Bubbelgum Pink! 3. De klassiska tygskorna är ett måste för mig varje sommar, de finns här i tre färger men jag gillar de vita bäst. 4. Sist men inte minst den blå och vitrandiga kjolen som ser galet snygg ut! Den följer dessutom Camilla Thulins tips om kjol lite nedanför knät efter 38 ;). Håller kläderna samma eller i alla fall snarlik klass i butik slå jag till! Mer om det på onsdag.

 

Runner-up på listan är denna skjorta som om den är bra lutar åt ett kap!

 

Fin söndag till er!

 

Onsdag 21:38. Lyckades inte logga in på bloggen tidigare så timmen blev lite sen, men jag lovade återkomma ang kläderna idag så här är jag :). Jag måste säga att jag blev mycket glatt överraskad, kläderna är jättefina och det känns som att kvalitén är bättre i år än förra året. Sammtidigt som priserna fortfarande är mycket rimliga. Tummen upp! I helgen ska jag visa vad jag köpte till slut :).

signature

7 comments

  1. Heeeej,Köpte skjortan, den ljusblå idag, fin fin!!! Även scarfen i marint/orange… läcker.. samt de vita dojjorna.. är dock lite osäker på kavajen… kanske köper den..Johanna

  2. Johanna: Scarfen är jag lite sugen på också, men jag fick bita ihop lite för det var så mycket som man ville ha helt plötsligt :).Kavajen är jättesnygg, men jag är rädd att den inte är så snygg på mig, juryn är fortfarande ute i ämnet här hemma ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *