Så var det då fredag!

Helgen kan knappast börja bättre än med några minusgrader och strålande sol. Man blir glad i hela kroppen när solen är så fin som idag. Vi måste hinna med en kopp te sittandes en fäll träsoffan baksidan. Det är ju för dagar som denna den står kvar där hela året. Plötsligt händer det!

 

 

I eftermiddag ska jag även bläddra vidare i nya nummret av Lantliv, men redan igår läste jag reportaget om Martinas vackra hem. Jag tyckte mycket alla varma färger som rymdes i hemmet utan att det blev rörigt eller det minsta plåttrigt. Jag log också när jag läste " Jag gasar och Kennet bromsar våra projekt. En bra kombination helt enkelt" Det känns mycket bekant ;).

 

 

Det är inte mycket som säger vår som just en Mårbacka med ljusrosa blommor. Snö ute, vår inne. 

 

 

Jag är periodare när det kommer till doftljus och just nu är jag inne i en period då jag tänder ett varje kväll. Jag pendlar mellan det från Tine K med en svag doft av White Tea & Ginger och mitt nya från Klinta med himmelsk doft av Nytvättat :). Den vackra ljustaken i trä kommer från Uthuset i Stan.

 

En riktigt fin fredag alla!

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

4 comments

  1. Skridskoänkan: Tack Tack! :).Hoppas du hunnit med att sitta lite i solen också, det piggar sannerligen upp. Doftljusen tror jag finns lite här och där, speciellt det från Klinta. Mycket trevliga båda två!En riktigt fin helg till dig Carina!Kram

  2. Hej! Tänkte bara tipsa om att jag just nu kör en dagensblogg tävling där du har chansen att länkas inför mina 400-600 unika läsare/dag så passa på att anmäla dej:)Om du inte vill ha såna här komentarer så ber jag ursäkt och hoppas du får en underbar helg:) kram Joanna-livet med Aspergers syndrom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *