Blusen

 

Några har hört av sig och frågat vad det är jag har på mig på bilderna på mig och Astrid, och svaret på det är denna blus från H&M. Den är lite svår att få på sig då det är en dragkedja längs hela ryggen, men när den väl är på plats sitter den riktigt fint. Rekommenderas varmt.

signature

5 comments

  1. Tack för tipset! Jag tänkte faktiskt på hur fin din blus såg ut på fotot och klurade på varifrån den kunde komma. Uppskattar verkligen dina shoppingtips :D Kram Marie

  2. Åh den är så fin den blusen. Har tänkt länge att jag måste införskaffa mig en sådan. Tack för en jättefin blogg som jag kikar in på varje dag:)) Förresten, vad har du till blusen?//Linda

  3. Linda: Tack! Så glad jag blir att du kikar in här hos mig :).Den dagen vi tog bilderna så hade jag strumpyxor och en liten svart kjol som även dessa var från H&M. Men jag har den även till byxor, då gärna av lite smalare slag annars blir det lite over the top med den lilla volangen annars.Fin helg till dig!

  4. tryr348dsxcb These kinds of wellingtons tend to be good. They are quite cozy to go around within (for instance almost all Crocs), effortless that will put about because of the leg won’t collapse for instance several wellies, in addition to quite beautiful to put on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *