Hjärta

 

Hoppas ni alla har en lite extra kärleksfull dag idag! Här hemma har vi nyligen mumsat urgoda cupcakes (återkommer till dem imorgon), mottagit fina teckningar, gett bort gott godis och paket, samt öppnat det finaste paketet från Svenskt Tenn. Tack mina fina! 

 

 

Astrid älskar pom poms och fick dagen till ära två nya rosa, dessaa ska nu snabbt som bara den hängas upp då dessa pom poms tycks vara de bästa kattleksaker som uppfunnits. De är sannerligen fina så jag har visst överseende … ;).

 

 

Tanken var enkel, vi ville skickar en stor puss till alla Er fina läsare och tacka för att ni kikar in hos oss här på bloggen. Men riktigt så lätt var det ju inte skulle det visa sig. Det var mycket enklare att göra v -tecken och busa.

 

 

Så fortsatte det ett tag. Upplysningsvis är det ett V även här, inget fuffens av mamman!

 

 

Efter ett tag blev det lite suddigt också. 

 

 

 

All kärlek till Er fina läsare idag från oss båda! Hoppas ni har en riktigt fin dag! 

 

 

Kärlek också till vår Farbror S som fyller år idag!

 

Fotografi: Helena & Johan – En mammas dag.

signature

18 comments

  1. Hej! Vet inte om du känner till det stora Bloggminglet som kommer att vara den 28:e april i Sthlm? Det är för alla föräldrabloggare och alla har chans att komma, läs gärna mer på vår hemsida! Hoppas vi ses :-)

  2. Ni är för härliga !! (och min första tanke på bild 2 var just… men vad gör mamman :) )Ska bara önska mej pom poms när jag fyller år :)

  3. Underbara bilder underbar dag till er båda…och du inga fula fingrar i fortsättning en vá ;););)//Anne O

  4. Läser vartendaste endaste inlägg i din blogg men kommenterar sällan eller aldrig. Men idag måste jag bara säga…WOW. Vad fina ni är båda två! WOW.

  5. Jag kommenterar kanske inte så ofta, men jag längtar varje dag efter att "titta in på bloggen". Den gör mig glad! Så <3 – kram till er finisar! (Ps: har också en prinsessa som fyller 10 i slutet av sommaren).

  6. Alla: Tusen Tack för alla glada tillrop! Så glada vi blev att ni tyckte om vår hälsning :).KramCarina: Om jag visste det ändå, dessa är köpta så här. Utslagna alltså. De knoppar som finns på den förväntar jag mig inget av tyvärr. Men de står i kylskåp i butikern så det kanske är det som är knepet :).Må så gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *