Till stora & små

 

Förra året på sin 9 års dag fick Astrid My Wounderful World Of Fashion vilket måste vara en av de absolut finaste ritböckerna som gjorts. Jag är snart 40 och jag vill gärna ha ett eget ex att måla i. Tänk så avslappnande! Någonting annat hon gillar så där rysligt mycket är godis. I alla smaker och färger, det är i stort sätt bara Turkisk peppar som ratas så med anledning av 14 februari så köpte jag "glatt" godis på åhlens idag. Ufon köptes av ren och skär nostalgi :).

 

 

Astrids favoritbild i ritboken är dessa ballerinaskor av Marc Jacobs, denna sida spar hon till en regnig dag säger hon. Den sidan ska få ta tid. Godiset fanns i flera olika sorter men just djuren fastnade jag extra mycket för. De finns flera olika djur (och färger) i påsen, typsikt nog kom de inte alla med på bild ser jag nu. Jaja. Godiset kostar i alla fall 29 kr påsen. 

 

 

Så på tisdag får hon ett hjärta med blandat godis och så blir det en ny ritbok till samlingen. Närmare bestämt denna, med lite tur så är den nästan lika fin som den första. För ritsugna pojkar som vill ha lite tuffare tag än ballerinaskor och halsband finns dessa i samma serie här. Både ritböcker och snask rekommenderas varmt som gå-bort-presenter till både stora och små med barnasinnet i behåll :).

 

Fin onsdagskväll till er!

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

16 comments

  1. Underbart fin målarbok! Åh vad jag hade velat haft en sån när jag var liten.. kanske även nu. :) Tar nog och klickar hem pojkvarianten till min pysslige son.. Tack för fint tips! Kram Madeleine

  2. Vilken underbar ritbok. Den skulle ha passat min dotter perfekt för några år sedan, nu är hon för stor och ritar mycket fint på fri hand istället. Däremot finns det kanske någon som skulle passa mina småkillar istället :)

  3. Köpte denna i december till min 9 åring och den är verkligen hur fin som helst! Såg i går att det finns uppföljaren "My Even More Wonderful World of Fashion" tror kanske att den får bli ett överraskningspaket här hemma. Tack också för tipset! Nu har jag ju flera att in handla. Kram kram

  4. Vilka fina bilder du tar! Jag lyckas inte maila dig på vanlig väg, så jag meddelar mig här istället. Pomdeluxs kollektion ligger ute. Jag har bokat visning hos mig den 22 febrari kl 18 (tokig tid, men allt var uppbokat, och jag vill inte att det ska säla slut) . Du och Astrid är välkomna, ta gärna med en vän! Du kan väl höra av dig om hur fu gör! Och glöm inte att kolla grejerna på webben, önskar fortfarande att de gjorde vuxengrejor..

  5. Alla: Tack så mycket för alla fina kommentarer, så glad jag blir att ni tyckte om både bilder och tips :).Kram KramAnna Maria: Tack snälla för info, vi frossade loss i katalogen igår kväll … Kan bli dyrt :). Jag skriver ner tid och datum, kul! Tack! Hoppas dottern kryat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *