[parantes]

Här hemma är det maken som önskar sig en "padda" mest, jag har helt ärligt inte hittat ett behov att fylla mellan laptops och Iphones. Men det klart, när jag nu ser det ur Apples (valentin) vinkel så finns här en massa "behov" som kan fyllas. Läskande vackert it is.

 

 

Den perfekta presenten till den perfekta partnen tar dock udden av det hela för mig igen av någon anledning.

 

Så hjärtat vi kör middag och blomster i år med ;).

 

signature

4 comments

  1. Oj! Jag fick nästan en klump i magen av den sidan.. Jag gav sambon en iPad i 30-årsgåva och visst är den super, lätt att ha med sig överallt, tyst och snygg men bra dyr, AppStore är ingen höjdare tycker jag, nedladdningen och playuppspelningar fungerar inte pga flashplayer och Apple inte har ngt avtal med varandra. Så här i efterhand borde jag köpt samsungs version istället av många anledningar men ändå rätt nöjd med köpet. Men lite väl saftigt för en valentinpresent tycker jag :)

  2. Therese: Visst känns det lite fel på något sätt. Vackert och lockande, men en smula off.Jag har inget emot iPads i sak, absolut inte. Tvärtom egentligen, men för vårat behov just nu så känns det som en pryl för mycket. Sen är det skumt att flashplayer och Apple inte kan få till ett avtal för man hör från många att det tar udden av det roliga. Jag fyller 40 i vår …. *host*, men till valentin kör vi lite lättsammare som sagt :).

  3. hej!Här kör vi också med middag och massa mys.Ipad har vi i detta hem och gud så smidigt. När man snabbt ska kolla mail eller bloggar så slipper man starta upp laptoppen. Men trist att man ej kan göra blogg inlägg samt att det ej går med flash. Annars e den kanon bra.Våran dotter är inte så mycket för spel annars men där är några roliga och väldigt pedagogiska på ipad. Så det är perfekt att ha med när de behöver vänta hos dr i väntrum eller dylikt.Vi är grymt nöjda med vår ipad. Snygg är den också :) Kram o härlig start på veckan önskar jag dig/ Madde

  4. Madde: Det känns lagom för valentin, lite finare middag och mys :).Sen är det ju den lilla detaljen också ja, det går inte att blogga på den och då måste jag i alla fall sätta på datorn :(. När det kommer till spel och film förstår jag att den är jättebra, på iPhonen blir det lite liten skärm. Astrid skulle helt klart älska att ha en hon med, men det får vänta lite till …. Jag ska bara komma på ett riktigt behov först :).Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *