Fåglar

Fåglar är mina favoriter just nu, gillar dem på allt. Textil, porslin eller smycken spelar inte så stor roll. Jag gillar!

 

 

Hos H&M/Devided finns just nu en jättesöt klänning med just fåglar som jag tänkte tipsa om för några dagar sedan men insåg att den redan sålt slut på webben och tänkte då om. Men nu har en annan liten fågel viskat i mitt öra att den fortfarande finns i butik samt att det finns chans att den dyker upp på webben igen inom kort. Så tips tips :).

 

Jag är som sagt inte så lång så jag brukar klara rätt korta klänningar bra, men denna är lite väl kort så jag kommer att använda den som tunika mer än som klänning.

 

 

Men för nu åker den in i garderoben i väntan på våren. Sen i början på maj tänker jag mig att den plockas av sin galge och bärs tillsammans med ett par svarta leggins samt: 1. En lite tjockare kofta då det ofta är lite kyligt fortfarande i maj. 2. En fin och rymlig väska.  Denna är i skinn, kostar 995 :- och börjar säljas hos åhléns kring vecka 7. 3. Snygga och bekväma skor. Platta! Dessa är i mocka och skinn och finns hos Nilson Shoes för 699 :-.

 

Det ser jag mycket fram emot. 

 

Bild 1 privat. Bild 2 eget collage med bilder från ovan länkade företag. 

signature

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *