Snart är vi där

På ett sätt är det lite knäppt att allt det sommriga redan är på g när det kommer till kläder och utemöbler. Men å andra sidan så är det en ren och skär lycka jag känner när jag sitter här i soffan med allt det mörka och regniga utomhus och tittar på dessa soliga bilder. Det kommer bättre tider. Snart blir det ljus. Jag gillar det jag ser och det finns flera delar i kollektionerna som troligen blir rätt hypade inom kort (som nya Sunderö tex) så de får vi nog se ofta framöver. Därför ger jag er mina favoriter istället, valda delar ur kollektionerna Solvinden, äpplarö samt Värmdö:

 

 

Ljus var det ja, denna slinga gör sig fint redan nu. Den ingår i serien Solvinden och lyser med hjälp av sol och vind. Härligt!

 

 

Äpplarö får några nya delar denna vår och då bland annat denna bänk med förvaring, hylla samt väggpanel där man kan hänga div saker. Då den inte tar så stor plats så passar denna möbel lika bra på balkongen som på altanen. 

 

 

Man kan aldrig få för mycket förvaring, eller hur var det nu? Jag tycker mycket om denna produktbild, kan bero på solhatten jag är mycket svag för just solhattar.

 

 

Något annat som jag är mycket svag för men som jag aldrig ägt är gungstolar. I sommar ser jag min chans då denna kan stå både ute och inne. är den bekväm blir den vår. Gungstolen heter Värmdö och är formgiven av Nike Karlsson och kommer att kosta 995 kr. Fint så!

 

Ikea drar igång försäljningen av utemöbler i februari. Fint så det med!

 

signature

5 comments

  1. Väldigt söt gungstol! Jag älskar också gungstolar, men måste säga att det är en slags hatkärlek. Jag slår alltid i skenbenet på \”framkroken\” som fantastiskt nog har designats bort på den här modellen… Tack för tipset.

  2. Monnah: Haha, men Du har helt rätt, det är det samma mig mig. Slår alltid tån på pappas som han har på landet. Men det slipper vi här som sagt :).\n\nSara: Det var så lite :).\n\nTvå Trappor: Jaaa, nu håller vi tummen för att den är lika bekväm som vacker :).\n\nTrevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *