Trevligheter

 

Vårens kollektion hos Lindex talar till mig. I alla fall på bild. Dessa byxor och top ser galet fina (och bekväma) ut här, men produktbilderna var och en för sig skänker inte riktigt samma glada känsla tyvärr. Men Lindex är nu renoverat och klart här i hemstaden så jag får helt sonika gå förbi imorgon och prova. 

 

 

Här har vi dock två säkra kort till min garderob, en söt vit blus som passar till det mesta. Har flera men tackar sällan nej till en till. En enkel mörkblå klänning, och OM denna sitter så är det en keeper och en keeper för 399 kr är ett fynd. Vecka 4 och 5 vet vi ;).

signature

4 comments

  1. Hej på dig Helena,\nJag gillar alla plaggen! \nBlusen är ett måste.\nJeanstoppen har en super snygg skärning.\nKlänning med de rätta attributen kan bli kanon.\n\nJag tror nog att jag får \”springa\” förbi Lindex.\n//Carina

  2. Jag var till butiken och såg kläderna live. Jeansblusen gillade jag inte alls… i och för sig provade jag inte, men ofta tycker jag att Lindex har snygga bilder på webben och sedan går jag oftast lika besviket från butiken efter att ha dett plaggen… Hoppas att ni har mer tur..\r\n\r\nJohanna

  3. Johanna: Tyvärr inte så mycket bättre tur här heller, det var som helt andra plagg där på galgen :(. Håller med dig om bilderna, de är otroligt bra på just bilder Lindex. Följer kläderna samma utveckling så är vi många som bli lyckliga.\n\nMen jag har inte släppt hoppet om den vita blusen och klänningen, här kan det inte gå lika mycket fel känner jag :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *