Fåglar

Oj så grått det blivit ute, borta är den generösa solen som gav massor av energi. Nu är det en smula tyngre måste jag medge, dessutom snudd på omöjligt att fotografera. 

 

 

Vi var en runda på stan härom dagen för att leta efter lite födelsedagspresenter till Astrid. Och även om det är mest prylar som står på önskelistan så blir det ett mjukt paket i vanlig ordning också. Denna söta blus fylld med blommor och fåglar hittade vi på åhléns. Den är lite längre och har fint knyt i midjan och lite krus upptill. Blusen finns i storlekarna 92 – 140 och kostar 179 kr. Vi körde på mörkblå tajts till då den blå färgen även fanns i blusen. Tajtsen finns i samma storlekar och kostar 79 kr för ett par och 130 kr för två. Jag glömmer bort åhléns barnkläder till och från, men faktum är att det finns mycket fint hos dem. Denna klänning (småmönstrad med blommor) och kofta (vit med volang) är två favoriter till.

Nu ska dessa tvättas för att sedan slås in i paket, något säger mig nämligen att det är just detta vill hon ha på sig på lördag :). På kalaset med sina kompisar om någon vecka blir det dock denna klänning som kom med posten idag

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

2 comments

  1. Du verkar ha en lite nätt nio-åring. Kan hon dra på sig en klänning i strl 128? Min 8-åring drar 146 ;-)\n\n/Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *