11 fina ting

Veckan är snart slut och solen skiner åter över Gävle, det firar jag med en önskelista. 11 favoriter som jag egentligen inte behöver, men som jag gärna vill ha :).


 

 

1. Det svåraste att komma på till festen är tilltuggen, i systrarna Eisenmans nya Mingelmat hittar man recept på 565 snittar, snacks & smårätter. Det blir en keeper! Provläs lite Här! 2. Ser ut som den från House Doctor, men har ett mycket trevligare pris på 875 :-. Det tackar vi Granit för, Tack! 3. En söt liten reflektor signerad Erika Pekkaris i Estrid Ericsons anda, kan använads på flera olika sätt och kostar 30 :- styck. 4. En pippi till julgranen kommer från en mängd leverantörer i vinter. De ser alla snudd på lika ut men priset varierar kraftigt, billigast är de hos Rusta där de kostar 59 :- för 4 stycken. Från vecka 41. 5. Jättesöt klänning från H&Ms kommande Conscious kollektion, härom dagen satt det en på Amanda Fondell i Idol. Och snart även en på mig hoppas jag :). 6. Söt pälsväst med rosett till dottern och en härligt grön ring till mamman (7). 8. Detta set har jag faktiskt beställt redan, måttsats i porslin från HD / Inreda.com. Fint! 9. Jag blev så glad när jag såg att Bluebox har tagit hem Soap in a tin, min favorit är White Lily! 10. Glas i modell mindre från Tine K får gärna flytta in i mitt köksskåp. 11. Den lysande blå skålen Trivsam har jag kikat på länge, skulle vilja ha ett set med den stora skålen och så några små kompletterande till. Men i detta nu har jag inte riktigt plats hur fin den än är.

 

Så snabbt gick det, 11 önskningar en solig dag!

 

Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

7 comments

  1. Hej, vill bara säga att jag läser din blogg sedan långt tillbaka. Är bara en vanlig besökare utan egen blogg som verkligen gillart! Ville bara säga det, keep up the good work!

  2. Vilka fantastiskt fina saker, tack för tips om fågel – såå fin och underbar tvål, klänningen är ju som en dröm och boken är uppe på vill ha listan – toppen!\nMalin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *