Inspirerande pärla

 

Nu är den såld denna lilla pärla till lägenhet. Egentligen så är det ganska långt ifrån den stil jag vanligen faller för, men det är något visst med denna lägenhet. Den känns så ombonad och rar på något vis. Jag skulle vilja hänga här :). Sen har jag svårt att se mig mätt på just bilden ovan. Väggfärgen och tapeten som visat sig vara vintage (typiskt). Alla detaljer och färger passar så fint ihop att min hjärna på en gång spinner iväg och skapar olika tänkbara platser, eller kanske bara ett hörn där jag kan våga mig på något i stil med.

 

Vi har inte så mycket färger i vårat sovrum, tavlor och textiler har fått sätta tonen så här långt. Ni har sett större delen av rummet, men det är en vy som ni inte sett. Jag jobbar på att få till den delen av rummet under hösten. Det är min minimala Walk in closet vi pratar om. Dörren är borttagen sedan länge och i och med det så känns det lilla utrymmet lite större. Rummet har vita väggar och en låååång klädstång, ja det ser ut som det gör i de flesta liknande rum. Och vore det inte för de stora hålen (?) i väggarna så skulle jag nog nöja mig med att lägga in en mjuk matta på golvet bara. Men dessa väggar må få sig en make over så är det bara. Då är vi åter till inspirationsbilderna ovan, de mörka golven har vi så nu är frågan om man skulle kunna få till något liknande det mörk turkosa och blommiga. Eller skulle det bara se plottrigt och konstigt ut på den lilla ytan? Jurryn är oeinig än här hemma (host) så jag får återkomma i ärendet. Men i detta nu så tilltalas jag mycket av detta.

 

Ang lampan som inhandlades för ett tag sedan så var det inte helt enkelt att få den på plats, har bett maken hjälpa mig men och han är på det säger han. Men lite tid tar det tydligen :).

signature

2 comments

  1. Thank you for the good write article! It in fact is an amusement account. I will wait for some more great work from your side Many Thanks for such a great job!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *