Finns plats för en till?

Jag är otroligt svag för klänningar som bekant. Vissa köper skor, jag köper klänningar. Typ. Så det var inte så svårtippat att det snart skulle dyka upp en favorit till. Denna otroligt mjuka klänning finns hos åhléns ( jag tjatar om den butiken nu då …) i fyra höstiga färger. Grön, svart, orange och vinröd. En av dessa dyker säkerligen upp i en garderob nära mig denna höst. Troligtvis en grön … Eller kanske en orange ;). Dagens favorit vilket som.

signature

10 comments

  1. Så fin! Jag skulle vilja bli lite bättre på att använda klänningar sådär till vardags. Det är ju dels fint och dels rätt bekvämt (med rätt klänning då) och så på med t.ex. en kofta till.

  2. Hade också så stora förhoppningar på den klänningen men tyckte att den var så hängig på. Hade nog föredragit den i ett annat tyg. Men den kanske är finare på ngn som är längre än mig (1,66:-))\r\nKram

  3. Maria Wallinder: Ja, nu är jag inte längre än du … snarare någon cm kortare t o m. Aj aj, jag förstår problemet :(. \r\n\r\nJag hittade dock inte min storlek idag så jag har inte provat den än, så lite hoppfull är jag än :).\r\n\r\nKram

  4. Åh den var fin! En grön klänning skulle passa finfint i min garderob med (bland allt svart typ..).\nJag har lite svårt för plagg som sitter åt i midjan, men den kanske inte är så hårt rynkad..\nTack för bra tips!\n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *