Pomp de Lux

Vi har tidigare köpt kläder till Astrid från Pomp de Lux och varit så nöjda med dem så jag blev så glad när jag såg att det finns en hel del även i höst som faller dottern i smaken. Jeans eller tajts med söt tunika och en kofta, det går alltid hem. Både hos mor och dotter, och det tackar vi för en säsong till :).

 

Om ni vill kika lite mer så kan ni bläddra i nya katalogen Här! Eller spana in webshoppen här!

signature

7 comments

  1. Åh! Vilket bra tips!\nÄntligen fina kläder i lite mer dämpade färger till ett överkomligt pris!\n\nMVH Anna Johansson

  2. Caroline: Jag ska gå på söndag och jag tror att det blir dyrt även denna gång ;).\r\n\r\nPrecis, vi vill ju också ha!\r\n\r\nAnna: Priserna är mycket trevliga här också ja :). Samt att storlekarna är generösa så de kan ha kläderna länge och de håller mycket bra. Gillas!

  3. Malin på ön: Det har fina kläder till killar också tycker jag, lite preppy så där :).\r\n\r\nPostadress Torslanda: Strumpbyxor är svårt, H&M har varit bäst hittills tycker jag. Men även där så är det ett visst svinn vid röj :).

  4. \r\n*Märkeskläder till barn!*\r\nOm ca 1 timme går mina auktioner ut. Barnkläder med märken som NOVA STAR, POMP DE LUX, GEGGAMOJA, ROCKEFELLA, Po.P, HTKAF, MOLO, GANGSTAR mm\r\n\r\nhttp://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=264546\r\n\r\n*FYNDA!*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *