Blommor

På vår baksida ligger en liten liten park med tillhörande miniäng på denna miniäng klipper jag ofta små solitärer. Blommor, strån eller ogräs spelar inte så stor roll, de alla vackra på sitt sätt.


 

I början på sommaren så bloggades det friskt om den vackra Chokladblomman, tillslut så hittade även jag en planta och oj så den frodas. Nu favorit! Nu ska jag ta mig en tur och leta efter ett citronträd. Japp, höstens lilla projekt ska inhandlas. Tanken är att den ska stå på köksbänken där det är ljust men inte gassande sol. Första delmålet är att få den att överleva, om (när) det inträffar går vi vidare till citroner :). Håll tummarna nu!

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

13 comments

  1. Mirka: Visst är det, enkelt och fint! Åh, tack för tummarna någon typ av citrus fick jag med mig hem idag :).\r\n\r\nVictoria: Det var inte helt lätt att hitta de där chokladblommorna ska jag säga, lyckades till slut på Blomsterlandet. Jag tycker absolut att du ska spana in en sådan nästa vår de har en helt galen livskraft :).\r\n\r\nTack snälla!

  2. Nu ska jag blotta min okunskap. Är chokladblomman en blomma man ska ha inne eller ute?\n\nJag tror att det är en ute blomma, kanske har jag fel. \n\nHa det fint

  3. mammaxtre: Ja du, från en till med dålig koll så skulle jag säga att det är en blomma man ska ha ute som man har nu om sommaren. Men om det går att få den att må finfint inne om vintern … Ja, det vet jag tyvärr inte.\r\n\r\nDet samma!

  4. Hälsningarna från Finland! Ursäkta min dålig svenka men nu måste jag ägentligen kommentera.. Detta bildet är perfekt! Jag får så mycket från det; fina färger, blommorna jag älskar och vilket stil! Oj, kan inte andas.. Jag tog det till min mobile (sorry!) och när jag behöver kraft, så tittar jag bara det.. Jag måste tacka från mitt hjärta dig och Weronica; jag har läst er fantastiska Blogg många år och jag har fått så mycket från er; tipsar från mat, familjeliv, mode, humor och allt mögligt! Jag är en trebarnsmamma som jobbar inom it-bransen och har inte tid för något annat. Så när ni har skrivit ert blogg har jag orkat mitt vardagsliv! Tack och har det sköna höstdagar!

  5. Riley: Tusen Tack för dina fina ord om bloggarna och om bilden. Weronica och jag blev så glada och tacksamma, Vi har de finaste läsara så är det bara!\r\n\r\nEn riktigt fin höst önskar vi även dig!\r\n\r\nKramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *