Summa Summarum

Vi slutförde det mesta av rusten som planerat. STäDADE. Johan fyllde 40 och det firade vi så klart. Spenderade några fina dagar med Bästa S och hennes barn som var hemma från USA. Internetfri zon (högst ofrivillig). Norge – det ofattbara – tårar. Till stugan och internetfri zon (väntad) igen. Förinställda inlägg som inte publicerats (oteknisk). Suck …

Familj – vänner – bad – sol – (ur)god mat – böcker – tid. Hemma.

Jag hoppas ni alla haft en fantastisk sommar så här långt. Vi är fortfarande lediga en vecka till så nu håller vi tummarna här hemma för att solen ska komma tillbaka. Vi siktar på en och annan picknick, besöka några loppisar samt fira en pigg 70 – åring i veckan och allt detta gör man helst i solsken :). 

Fotografi: Johan – En mammas dag.

signature

9 comments

  1. Carina: Tack, så glad jag blir för glada tillrop :). Köket & den fina brickan kommer snart hoppas jag. Maken fipplar med lister, blir man någonsin 100 % klar tro?\r\n\r\nStor kram tillbaka\r\n\r\nKarin L: Tack snälla! Ska göra mitt bästa :).\r\n\r\nPostadress Torslanda: Mycket fin och lång har ledigheten varit. Tack tack :).\r\n\r\nMrs. b: Tack :). Hipp hipp hurra för den pigga 70 – åringen!

  2. Du har verkligen varit saknad ! Har spanat efter nya inlägg de dagar jag varit hemma i sommar, blev jag så glad när jag såg att du var tillbaka igen. Både Weronica och du förgyller mångas vår vardag och ni kompletterar varandra så bra !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *