Ursäkta röran – Vi bygger om.

 

 

Japp, This is ithär & nu. Jag krisar även om jag vet att detta stök är högst tillfälligt. För att få det där fina lugna köket som jag drömt om så länge nu så måste vi ta oss igenom detta. Bilden är från förmiddagen fredag och min förhoppning är att bilden är helt annorlunda förmiddag måndag. återkommer med statusbild då. Tänk att nästan alla sakerna på bilden är mig mycket kär och normalt så ger de mig mycket glädje, men alla sakerna på en gång. Alla intryck galloperar mot mig och jag hamnar lite i chock känner jag :).
 

 

This is it – Nu gör vi något åt detta :).
 

signature

9 comments

  1. Du kan ju glädja dig att din röra består av snygga saker !\nHåller tummarna att du når ditt mål.Kanske ska du försöka se din röra som någon slags terapi , alltså träna ögat för kaos . Min väninna D har svart bälte i denna konst!\n\nKram Carina

  2. Carina: Ja man får vara glad att det är på det planet, man vill inte slänga ut allt och börja om.\r\n\r\nMen visst är dessa ögon tränade inför faktumet kaos, eller i alla fall rörigt det är det runt om kring mig ofta. Men just detta kaos är lite över min stresströskel, där av krisningen. Men som sagt, this too shall pass :).\r\n\r\nHeja din kompis D, befriande med sådana människor tycker jag :).\r\n\r\nKram

  3. Men SÅ rätt med detta foto! Kolla in köksfotot i kapitlet \”Skräddargränd\” i boken Nesting ;-)\n\nDet kommer bli så fint när ni är klara! Håll ut!

  4. Jag har svårt att förstå att man inte väljer att ha skåpdörrar i ett kök, där det fort blir dammmigt och fett på hyllorna (om man inte älskar att städa förstås!). Då behöver man ju inte heller färgkoordinera så strikt. Kanske ETT öppet skåp där man färgkoordinerar eller väljer att visa upp sina käraste köksprylar eller annat. \n

  5. Karin L: Nesting har jag inte införskaffat än, men den står på min önskelista. Kanske är dax nu då. Tack för glada tillrop, vi jobbar på och hoppas på det bästa :).\r\n\r\nGittan: Vet inte riktigt om jag hänger med nu, här ska bli köksluckor. En massè, vi har bara tagit ner dem i väntan på de nya. Jag tror att öppna hyllor är mycket trevligt, men det blir bara en liten smal hos oss då jag tycker det är så där att städa :).

  6. Hahaha, ja då är jag med. Jag trodde att det visade \”slutresultatet\”- läste slarvigt. \nSer din uppdatering med vita luckor och mörk bänkskiva – snyggt!\nVad har ni använt för färg till bänkskivan?

  7. Gittan: Nej då, det var arbete på G bara på den gräsliga bilden :).\r\n\r\nVi har målat dem med Beckers elegant aqua som vi fått rekommenderat, so far funkar det jättebra. Jämn och fin färg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *