Det bjöds på rea


 

Det är många reor i farten nu efter midsommar. Jag har besök ett otal redan men inte hittat så mycket skoj alls. Vilket betyder glad plånbok, glad make :). Men hos Helena var det klippt som vanligt. Bland annat så köpte jag denna ljuvliga lampfot i trä som jag kombinerade med en vit lampskärm. Ser ut att vara en Tine K, men jag är tveksam om så är fallet. Det syns inte så bra på bilden, men det är en ganska stor lampfot hela 60 cm och med den maffiga lampskärmen så kräver den sitt hörn.

 

 

Jag är mycket svag för kombinationen trä, svart och vitt just nu. Det känns lungt och harmoniskt. Vilket är skönt när man bor på en liten yta och är glad i saker. Man får mixa och blanda intrycken med andra ord. Jag börjar bli bättre på det numer, men det finns utrymme för mindre mix här hemma så att säga *host*.

 

Något som slår mig när jag ser dessa bilder är att jag fortfarande inte lämnat in Manhattan tavlan för inramning, det hade jag helt glömt bort. Igen.

 

På tal om harmoniskt, längs samma vägg som lampan. Bara lite längre ner, är det allt annat än harmoni ;).

Trevlig helg!

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

5 comments

  1. Martina: Mycket trevlig :).\r\n\r\nMalin: Jag köpte den direkt av David Ehrensråhle som formgivit postern. Du hittar honom här:\r\n\r\nhttp://www.dehrenstrahle.com/ \r\n\r\nLycka till!

  2. Karin på Ellas Inspiration: Så sant det är en Olsson & Jensen. Jag var lite otydlig, det var skärmen jag undrade om det var en Tine K eller inte. Men det spelar egentligen ingen roll, den passar perfekt oavsett märke :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *