19 Juni

Dagen idag spenderas lite annorlunda än förra året, men jag klagar inte. Det är uppehåll och altanen är på G igen efter dagar av regn. Jamen vad gör du annars då? Frågade en kompis imorse då jag varit usel på att blogga. – Jag har ju ingen koll på Dig! Om sanningen ska fram så krisar jag lite, lyxkrisar. Tar beslut som markis eller parasoll på altanen? Vita köksluckor blandade med lite rostfria lådor? Ska vi köpa en Nespresso Citiz eller nya Pixie? Ska vi måla trappan vit eller i en grå ton? Lyxiga problem som sagt ;).

Årets favoritpaj

Sen fikar vi också en himla massa, det hör sommarlovet till! I senaste nummret av Buffé så fanns denna Cookie Rabarberpaj med. Under bilden står: Ska du bara baka en paj i sommar så välj denna! Jag är beredd att hålla med, herregud så god! Jag är sedan tidigare såld på denna, men jag tror nästan att denna var ett snäpp godare ändå. Kan tänka mig att man kan byta till annan frukt eller bär om man skulle vilja det. Nu ska jag gå ut och klippa ner vår syrénhäck, det kommer att göra ont i mig men det kommer att göra syrénen gott. Sägs det :).En riktigt fin söndag önskar jag Er alla!Bild: Eget collage med bild från ica.se.

signature

6 comments

  1. Fridas kök: Absolut bör man kunna det, själva pajtoppingen smakar lite som just kaka så jag tror blåbär funkar fint. Men i tanken så är hallon eller äpple de smaker som smäller högst efter rabarber. Vi får prova oss fram helt enkelt :).

  2. Jag har en crèmevit Citiz med mjölkskummare sedan i julas och den är fantastisk! Så det blir min rekommendation.

  3. Anna: Den är min favorit också, men så säger de i butikerna att den nya är starkare och bättre. Så kluven :(. Men jag tackar så mycket för din rekommendation :).

    Åsa: Absolut, den är otroligt smarrig. Go for it :). Kram

    Linda: Oj, jag har inte tittat så noga på den innan men ser nu att den förmodligen är handgjord. Inga tips tyvärr, men riktigt söt är den! Håller en tumme för att du hittar en liknande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *