I helgen blir det badrum

Nu är det nära! Imorgon ska det storstädas och sedan är det bara att flytta in i nya badrummet. Lycka! Helt klart är det inte, det saknas lite finlir här och där men nu funkar det finemang att bada och tvätta där inne. Tyvärr blir bloggen lite lidande nu när allt ska hända och fixas på en gång, men snart är det som vanligt igen. Det är mycket badrum i tanken just nu så klart så idag bjuder jag på, 10 saker att pryda just detta rum med:

Badrum

1. Min absoluta favorit just nu. Tavlan med uppmaningen Brossez vos dents! Snart på en badrumsvägg nära mig. 2. Parfymflaskor (förutom att innehållet doftar gott) är fina prydnader i alla rum, men speciellt i badrum. Marc Jacobs igen, gillar! 3. Snygg necessär för att hålla ordning på tex smink. 4. Duschdraperiringar i polerat stål, en smula roligare än plast. 5. Badanka som doftar jasmine tea, trevligt!. 6. Tandborstställ från Ikea. 7. Plåster med skojiga texter som tex, Everybody hurts. 8. Korgen Blanken från Ikea är en av mina favoriter. Jag har flera. 9. En liten vas med en enkel blomma piggar upp det tristaste av badrum. 10. Tandborsten är redan inköpt, snart ska den invigas! Äntligen :).Vi hörs snart igen, men jag passar på att önska Er alla en riktigt fin helg redan nu. Ut i fall att.Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

10 comments

  1. LiseLotte: Det är blandat det där, man vill ha det klart men själva vägen dit är inte så skoj. Men imorgon ska lagret av byggdamm bort och då blir det bara härligt :).Återkommer med lite bilder till veckan.

  2. Fina badrum är härligt och gör en glad när man stapplar in på mornarna, trött och sömngrusig i ögonen! Måste tipsa om sminkförvaring – jag har har en fin mugg som jag förvarar mascara, pennor, borstar och allt sånt “avlångt” i och det är så lätt att använda då!

  3. Verkligen-vilken lycka! Vårat blivande “vilket år som helst nu” badrum/relax känns som sagt väldigt avlägsen nu pga andra renoveringar som står på priolistan :)Men inspiration och tips mottages mer än tacksamt!

  4. Helena: Lycka är det :). Men ack sicket jobb, både att göra och att städa upp efter. Men nu är vi nästan i hamn. Så skönt! Lycka till med renoveringarna!Sandra: Absolut :).

  5. Hello blogger, i must say you have very interesting articles here.
    Your blog should go viral. You need initial traffic boost
    only. How to get it? Search for; Mertiso’s tips go viral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *