Fönster

Vackra fönster

Jag har så länge jag kan minnas tyckt mycket om idén att ha ett fönster mellan två rum. Dessvärre har jag inte bott så att tillfälle riktigt funnits. Där vi bor idag finns eventuellt ett ställe där det kunde passa med fönster. Så om jag skulle hitta fina gamla fönster i framtiden så spar jag på dessa ljuvliga bilder från en lägenhet som just nu är till salu i Göteborg. Det är en etagefyra i ett av Majornas älsta hus. Jag tyckte mycket om hela lägenhet. Det enkla och ändå så inspirerande.Idag blir det en sväng till Ikea igen, denna gång ska vi köpa spegel till badrummet. Trevligt!Foto: stadshem.se

signature

6 comments

  1. Men så fint ! Gillar mixen av nytt gammalt dyrt och Ikea. Ett vitt hem som man tokat till lite visst är det så man vill ha det:)!

    Carina

    Carina: Absolut, det är så man vill ha det :)./ Helena

  2. Hmm, själv skulle jag nog inte valt att ha fönster över hela väggen så att man kunde se emellan rummen på det viset, men däremot gillar jag tanken på att ha fönster i överkant, typ som ladugårdar har så att man får in naturligt ljus från flera håll i ett rum, plus att det nog kan bli fin effekt på kvällen när man har lampan tänd i ena rummet men inte i det andra… =) //Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *