-/+

Lördag

Om vi tar det trista först. Halsen gör ont på liten fröken fortfarande så frukosten fick bara halv tumme upp.  Jag gick emot Johans önskningar om att inte köpa hem fler narcisser. Men de var så otroligt fina där på Ikea för någon vecka sedan att jag inte kunne motstå dem. Nu är Johan helt oberörd av doften, jag får huvudvärk. Detta var det sista vi såg av dem. Men visst var de fina? Ond hals och stakdoftande blommor får -.

Lördag 2

Något som på ytan ser ut som ett stort minus går att vända till ett plus med lite flärd. Om livet sett lite annorlunda ut idag så skulle Astrid suttit i en biosal och kikat på Trassel med mormor. Men nu blir det soffan med mamma istället. Vi gör det med stil. Popcorn i kartong från GreenGate, i glasen rosa hallonsoda och i dvd:n Föräldrarfällan. Vi avnjuter detta iförda pyamas dessutom, visa mig den biosalong som fixar det. Detta ger vi + :).Vi hoppas att Ni alla har en finfin lördag också!?Helena & AstridFotografi: Helena – En mammas dag.

signature

7 comments

  1. Heter blommorna inte Tazetter? ser ut som det, min första hund hette nämligen det av nån anledning :)

  2. Annika: En liten tröst var det i alla fall. Tror att hon tyckte det var mysigt, om än lite o”trassligt”.Fin söndag!alice: Vilket fint namn på en hund :). Jag har urdålig koll på blommor och dess namn, men på den lila skylten som kom med blomman står det: Narcissus Bridal Crown. Men om jag förstått det hela rätt så är det lökfamiljen i stort som heter just Narciss och så finns det undergrupper, eller liknande som heter andra saker. Som tex Tazetter, men om så är helt korrekt. Det låter jag vara osagt ;).

  3. Det är så synd när fina blommor har för stark lukt. Jag är så förtjust i liljor men har man det hemma så smäller man nästan av av lukten så de får njutas på avstånd.Ert biomys i soffan ser riktigt mysigt ut och hoppas Astrid kryar på sig.

  4. Juliana: Ja det är otroligt tråkigt. Med liljor är det samma för mig, de blir för mycket och det snabbt. Men snart är det vår på riktigt och då kan vi njuta alla dessa blommor utomhus, då funkar det finfint :).Tack! Vi har haft det riktigt mysigt i helgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *