Tävling: iPADock

I några dagar nu har jag provat en iPADock som är en dockningsstation för div i-prylar. iPhone, iPad eller olika modeller av iPods. Det är en hållare i hårdplast där man kan ladda flera av dess produkter samtidigt. Antingen via elutaget eller kopplad till datorn via USB. Man kan även synka de olika apparaterna med varandra när de sitter i dockan. Inbyggd minneskortläsare och usb-hub har den också (För en massa mer info, LÄS HÄR). Då jag inte så bra på tekniskaprylar så nöjer jag mig med att summera den som så: Lätt att placera då den är tämligen liten. Den passar in överallt då den är vit. Praktisk då det bara är att sätta dit iPhone samt iPod (eller en iPad om man har) för laddning. Finemang med andra ord :).

iPadock

Jag har också idag nöjet att lotta ut en iPADock till en av er läsare. För att ha chans att vinna så vill jag att ni skickar ett mejl till helena@enmammasdag.com och svarar på frågan: Varför ska just Du vinna? Tävlingen pågår till och med onsdag kl 23.59.Varmt lycka till! Tävlingen är avslutad!?[För ytterligare chans att vinna kika in på Photo Fast Europe´s FB – sida där en tävling pågår hela februari]Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

4 comments

  1. Oj då har jag till på onsdag att förstå varför jag behöver en sådan mannick! Då jag lider av teknik fobi har jag istället utvecklat mitt estetiska sinne till fullo och kan bara konstatera att du fått till ett foto som verkligen visar upp många små godbitar !Tok förtjust i shopping tavlan och bordet med glastopp som ger möjlighet att arrangera ett och annat ögongodis. Är det ett skrivbord från ikea?Tack för titten !Kram Carina

  2. Carina: Ja du får klura lite där :). Stämmer fint att bordet kommer från Ikea, mycket trevligt att kunna byta utseende lite som man vill. Rekommenderas!Kram Kram

  3. En sådan ipadoc hade stått ståtligt på mitt skrivbord.. Håller tummar och tår…Trevlig kväll // Ulrica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *