Ljus

Jag tycker jättemycket om min lampa från Mio som jag haft på sängbordet, men så där jättemycket ljus har den inte skänkt mig. Tyvärr. Så nu provar jag mitt lampfynd från fredagens trip till Ikea. Lampan Oleby som just nu säljs ut för 29 kr. Och då ingår halogenlampan :). Oleby finns i flera färger, men jag slog till på en vit.

Ny lampa

En tavla till blev det igår. Med en avslappnad Grace Kelly på semester i Jamaica med sin syster Peggy 1955. Vacker!På bilden ses också Alex Schulmans fina bok Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött. Samt Tiffany´s Table Manners for Teenagers som trycktes första gången 1961 och är det sötaste testament av tid jag vet. Båda rekommenderas varmt!En fin måndag önskar jag Er alla!Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

16 comments

 1. Vilken härlig bild! Och precis så fina saker skulle jag också vilja ha på mit sängbord. Har inte ens ett i nuläget men inser ju att det är dags. Tack för fina bilder och trevliga tips. Har läst din blogg länge och nu var det väl på tiden att jag presenterar mig ;-).Trevlig måndag!Camilla

 2. Du är allt bra på att snoka upp vackra föremål och arrangera allt på ett snyggt sätt !Tycker om blandningen .På återseende!Carina

 3. Vill du bli dagens blogg?Passa på att gå in och anmäl dig!De pågår även andra tävlingar så anmäl dig och ha chansen att vinna fina priser:)eller kanske Följa varann på bloglovin?Eller ställ en fråga i min “bloggsvarsruta” och bli länkad!(obs ställer ni en fråga som redan är ställd raderar jag dem och ni blir då inte länkade)

 4. Petran: Det är en sann lyx att bo nära ett Ikea varuhus, en lyx som man sällan tänker på när man bor nära. Tack snälla :).Camilla: Tack så mycket för trevlig feedback :). Ett sängbord är ack så praktiskt. I vårat förra radhus hade vi på slutet inte plats med ett utan hade en lösning på hjul som vi skjöt in under sängen. Om den var utdragen, ja då kunde man inte öppna dörren. Sängbord is da shit ;).Carina: Tack snälla :). Roligt att du gillar!Absolut!Heidi: Håller en tumme för att de finns en lampa på ett Ikea nära sig :).Johanna: Man tackar för informationen.

 5. Den lampan har jag med fyndat!Det känns som om du har vaknat upp så här på tidiga vårkanten. Bloggen har blivit toppen intressant! Go Girl!Katarina

 6. Hej!Ååååå vad fin den är lampan…hittar den inte när jag söker den. På vilket Ikea köpte du den?Har suttit halva kvällen och läst din blogg och kikat på alla fina bilder. Snubblade över sidan när jag googlade min soffa ;)Tusen tack på förhand

 7. Renate: Lampan är på väg ur sortimentet så det finns inget lagersaldo eller info om den på webben längre. Jag köpte min på varuhuset i Valbo (Gävle) och då fanns det ganska gott om dem där.Så roligt att du hittade lite skoj här på bloggen! Varmt välkommen tillbaka :).

 8. Fiiin lampa och bedårande tavla!
  Fanns tavlan också på IKEA eller var hittar man det motivet, blev riktigt sugen!
  Tack för att du förgyller min dag med dina vackra och inspirerande inlägg,
  hoppas du får en fantastisk helg!

  kram Mia

  mammamia: Ramen är köpt på Ikea men motiven har jag skrivit ut på vår skrivare hemma. Tusen Tack för fina ord :).KramHelena

 9. Tack snälla för ditt svar. Lyckades hitta lampan via erbjudanden på hemsidan. Nu får jag hålla tummarna att den finns kvar i Haparanda när jag kommer dit. Jag kommer gärna tillbka tillbaka hit igen. Måste säga att jag blir glad när jag är inne på era sidor, de är som en grymt god kaka snyggt förpackad ;)kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *