Sicken bok ?

Härligaste boken!

För ett tag sedan fick jag en efterlängtad present av min kära make. Inte helt utan hintar så klart ;). Boken Life and Work: Malene Birger´s Life in Pictures. Boken väger närmare 3,7 kilo och är lite för stor för att ta med sig till sängs på kvällen. Men den är otroligt fin. Jag har bläddrat i den många gånger redan men det var först idag som jag tog mig en stund och läste inledningen också. Detta är en bok att inspireras och njuta av länge. Några smakprov på boken hittar ni Här och Här! Ögongodis när det är som bäst. Rekommenderas varmt!Då boken är lite för stor för att få plats i bokhyllan så har den hittat sin plats mellan min personliga favorittavla och en kudde a´la Tine K. Där bor den bra.Missa inte dagens fina lucka!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *