När prinsessor firas

Idag fyller Astrid 8 år. Som vanligt tycker man en dag som denna att åren gått för fort och man (läs mamman) är lite extra tårmild och tacksam. Imorse blev det tårta på säng med några paket och tända ljus. I eftermiddag efter skolan fortsätter vi med mer tårta och mer paket. På frågan om hon önskar sig något speciellt denna dag så var svaret lätt. Vi firar väl som man firar prinsessor?

Hipp hipp hurra!

Men så klart. Så idag går vi all in igen. Då var det Kronprinsessans bröllop nu är det Astrids födelsedag. Men vi klär upp oss. Mumsar hemma gjord prinsesstårta. Och avslutar med prinsessfisk till middag. Som det anstår en riktig sessa ?.(Om grabbarna kommer att bära sina kronor igen, well det återstår att se)En riktigt fin helg önskar jag er alla!Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

11 comments

  1. Ett stort grattis på födelsedagen till prinsessan Astrid! Självklart ska födelsedagen firas i kunglig stil och glans. Fattas väl bara annat. ;) Jag hoppas att det är en mycket nöjd tjej om somnar ikväll efter sin härliga dag. :)Kram Lotta

  2. Stort Grattis Astrid, så här i efterskott! Hopas din prinsessdag blev lyckad!

    Majbritt: Hej! Tack så mycket för hälsning! Jag pratar om dig och Bengt jätteofta, hoppas vi kan träffas snart.Kram?Astrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *