Önskelista [2]

De kom några mejl med glada tillrop och uppmaning om en önskelista till. Maken skruvar på sig lite oroligt när vi går in på önskelista 2. Men det bjuder jag på. 9 nya önskningar:

Önskelista [2]

1. Tokglatt tryck från härliga Keep Calm Galery. 2. Undrar jag om det inte är en smula roligare att öppna räkningarna med en papperskniv från Svenskt Tenn? 3. Fylld till bredden med tips och trix som är bra att veta är den, Hushållspraktikan. 4. Lite galet dyr, men ack så fin. Mössa från Odd Molly. 5. Jag vet att W har en redan, nu hoppas jag på en egen. 6. Favoriten hos Body Shop är Sweet Lemon, jag kan tänka mig en av varje här :). 7. Egentligen är tofflor lite överkurs när man har golvvärme. Men om de är så fina som dessa från Pipols Bazar så åker de upp på önskelistan i alla fall. 8. Jag är mycket förtjust i pappersprodukterna av Jurianne Matters, ett set om 7 lanternor skulle sätta guldkant på nyårsfesten. 9. When in doubt, välj choklad. I alla fall om det är till mig! Denna strut med smak av rött-te-tryffel doppad i choklad. Mumma!Det var allés för denna gång!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

6 comments

  1. Kan även skriva under på denna önskelista!Tänkte gå och sniffa lite på Sweet Lemon, har inte testat den. Jag brukar köpa Moringa, som jag älskar :)

  2. Sofia: Härligt! Åh, Sweet Lemon är lite beroende framkallande. Jag gillar Moringa också, men S L är snäppet läckrare … Om man frågar mig :).Tina: Jamen visst är det, man kan ju liksom inte vara på dåligt humör med det på väggen ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *