Vinnare!

Nu är tävlingen om de fina skålarna från Cosas avslutad och två vinnare korade. Det blev Carolina H och Ulrika R som meddelats via mejl. Varmt grattis till er båda!

Vinnare!

Fredagen är här och helgen ligger framför oss. Jag har vikt denna till att avsluta mina påbörjade böcker, alla 3 av dem. Så jag längtat. Det blir ett avslut per dag. Minst två mördare ska avslöjas och en tjej i modesvängen ska på äventyr. Tvära kast :).Jag har också på morgonen invigt årets julmusik här hemma. Annie Lennox och Sissel Kyrkjebö. Så bra!En riktigt fin helg önskar jag er alla!?

signature

4 comments

  1. ..aha bra tips där Annie är en gammal favvis men det här har jag missat, Sissel också för den delen… men ikväll blir det en ny order till cd-butiken.Trevlig helg och ge gärna tips på vilka böcker du läst./Anne O

  2. Anne O: Jag läste ut tre böcker som det känndes som att ALLA läst utom jag. Elsas Mode, Fyrvaktaren och sist men inte minst Nattfåk. Jag gillade dem alla på olika sätt.En finfin start på veckan önskar jag dig!eva: Åh, Peter Jöback! Han är så fin!ak/CanCan: Ja, hon är riktigt bra Annie. Kul att hon är tillbaka. Skoj med tävling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *