Badrum

I dagarna så påbörjar vi så sakterliga projektet Tvättstuga – Badrum – Bastu – Tvättstuga. Det vill säga, den nuvarande tvättstugan ska bli badrum och tidigare bastu ska bli tvättstuga. Det som ska bli badrum är idag inte den roligaste synen. Helst skulle man vilja säga poff! Och sedan börja om från början. Men då det väntas en stamrust så vill vi inte dra igång det stora renoveringståget. Tyvärr så vet vi inte när denna stamrust ska påbörjas, det kan vara allt från några månader till 7 år. Så det blir det lilla renoveringståget som rycker ut denna gång. Fint, användbart men på en budget får det bli.

Mirandas badrum

Jag har letat och letat efter roliga inspirationsbilder till badrummet, men det är helt klart så att jag inte sparat många av dessa under åren. Men en hittade jag. Miranda Hobbes badrum från Sex and the City. Kakel på halva väggen. Avslutas med en bård och så mosaik på golvet. Jag gillar det!

Walk in

Att göra om Johans arbetsrum som är utanför det blivande badrummet till en stor walk in a´la Carrie skulle inte vara så dumt. Tvärr så skulle Johan aldrig gå med på det …. Well, drömma är gratis :).

Lite badrumsinspiration

Lite saker som jag kan tänka mig är: 1. snygg tvål med tuffa namnet Cougar Soap (It´s Killer). 2. Skåpet har vi redan, det är Erland från Ikea. 3. Pip porslin har jag inte köpt något än, men jag lockas mycket av det. Denna skulle vara fin till bomullstussar tex. 4. En stor rund spegel tror jag kan bli fint. 5. Då det blir begränsat med vatten och ho i den lilla tvättsugan så blir det blandare och 6. Ho som tål lite tuffare tag. 7. Stor vas från House Doctor, till blommor eller badsvampar. 8. Jag tänker mig detta upplägg som sagt. Kakel avslutat med bård.Så här tänker jag idag. Vi får se var vi landar när det är klart :).

signature

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *