6 Okt

Det är den 6:e oktober idag och Lost säsong 6 landade i brevlådan. Lycka :). Men innan jag slår mig till ro och börjar titta så blir det lite kläder. Om jag fick välja fritt så skulle jag gärna ha detta idag:

Härliga höst!

1. Dimrosa scarf från Vero Moda. 2. På hösten och vintern har jag gärna polotröja. Tänkte prova dessa från H&M i år. 3. Söt klocka i form av en brosch. 4. En Lovely knit a´la Odd M värmer skönt nu på hösten. 5. Läppbalsam med mandarinolja och solskyddsfaktor 15. 6. Mörka treggins. 7. Liten men naggande god mockaväska. 8. Söta kängor i fägen nude.En finfin fortsättning på onsdagen önskar jag er alla!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

5 comments

  1. Du gör alltid så fina kollage. (Idag är jag speciellt imponerad av polotröjan du lyckats få i/under OM-koftan.) Får jag fråga vilket program du använder?Ha det bra!Sara

  2. Nilla: Tack :).Emma – Lou: Bara fint, Tackar som frågar :).Sara: Tack så mycket, så glad jag blir :): Jag gör collagen i Photoshop. Jag kan några få, men naggande goda trix i programmet. Prova, det är jättekul!Att ha det gott: Me too :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *