Rara WERA

Det tjatas en hel del om väskor i denna blogg. En väska här och en väska där. Men min vapendragare, min stora svarta som har kunnat släpa på i princip hur mycket som helst. Bring it on och så var vi på väg. Finns snart inte mer. Inget kan rädda den. Inom kort kommer den fyllas med tidningspapper och ställas på hyllan i garderoben. Tas fram vid speciella tillfällen och innehålla endast ting av yttersta vikt.

Jag tror jag har den :).

Jag måste köpa en ny väska och det snabbt. Jag är som Muminmamman, jag går ingen stans utan min väska. Det har varit pressvisningar i massor i dagarna, själv har jag inte kunnat närvara på en enda då jag snorat och febrat. Men idag har jag tagit mig en djupdykning i pressbilder. Och titta där, en väska till. Men mycket troligt min nya Muminmammaväska. Väskan finns i brunt och svart. Är i skinn, kostar 995 kr och signerad WERA. Finns i butik från vecka 37. Amen.Bild: Eget collage med pressbild från alhens.com.

signature

8 comments

  1. Hrmmm den där skulle nog vilja bo hos mig med:)kram kram i soleskenet och den kalla blåsten hoppas din förkylning försvunnit:)

  2. Åh den vill jag ha! Nu! Tack för tipset! Jag måste nog ta en diskussion med min ekonomi (och samvete) för att se om det guldkornet kan få flytta hem till mig….Trevlig kväll!Kram Maria

  3. Jag köpte en ny Wera-väska i somras. Samma bruna skinn som “din”, den är stor och rymlig, har både handtag och axelrem om så önskas och många bra fack. Skinnet är helt underbart, jag riktigt njuter av att bära runt på den. Men nu till det bästa – prislappen var på 1500:- första gången jag föll för den, andra gången 998:- och sista gången 598:- Då slog jag till. Överlycklig över Åhléns förmåga att sänka prislappar och min egen att ha stått emot så länge. Och svimmade nästan när tanten bakom kassan slängde ut ett “Åsså halva på det, det blir 299 kronor tack.” !!Varför jag berättar allt detta är bara för att jag förstår att du är som jag när det kommer till väskor (ja annat också kanske:) och kan känna dig in i känslan när det både klickar i hjärtat och plånboken. Jag är annars Tigers väskor bärare, men måste säga att Wera är minst lika kvalitetstrogna och snygga. Din muminmammaväska kommer att sitta som en smäck på din axel. Och skinnet kommer bara att bli vackrare med åren. Kram och trevlig helg!Lina

  4. Kul att höra Lina, för jag har länge beundrat Wera-väskorna men ännu inte slagit till!Och visst är de bra på att sänka piserna, jag hittade också en av mina favoriter till ett amazing pris i somras, men det blev aldrig något köp (ja, det kan man säga att jag har ångrat ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *