1 September

Pomp de Lux

Sedan länge har mobilen varit inställd på två infopip idag. Första pipet var för Pomp de Lux som nu fyllt sin webshop med massor av nya fina kläder. Astrid och jag har en date på fredag eftermiddag då vi ska beställa några plagg, men jag kunde så klart inte hålla mig så jag smygkikade lite. Och jag gillar :).{Man kan ju även köpa Pomp de Lux kläder via Home shopping, men tyvärr så har ingen i Gävle nappat på det än. Håller tummarna för att vi snart har en säljare här med!}

Nytt och fint från Cox & Cox

Det andra pipet var för att min favoritbutik Cox & Cox också lanserade sina nyheter för hösten idag. Det fanns mycket fint så klart, men jag planerar att köpa en Gloves och en Hats till min Shoes som står i hallen. Ordning och reda.Idag är också första dagen sedan i helgen som jag vaknade feberfri. Hipp Hipp för det :).Bilder: Från ovan länkade företag.

signature

9 comments

  1. Sarah: Jag gillar min skopåse (?) jättemycket så det skulle vara kul med dessa två också. Synd att det tar ett tag innan de kommer in som sagt, men å andra sidan så är min hall inte klar än heller ;).

    Tack för grattis, det känns härligt :).

  2. Åh så mkt fint det fanns! Vi gör om den här hemma och det finns mycket jag skulel kunan tänka mig att handla.Hur har det funkat med tull och fraktavgifter och sådant när du har beställt?/Susanne

  3. Susanne: Mycket fina detaljer finns att hitta hos Cox & Cox, tittgodis it is :). Det har funkat klockrent alla gånger jag beställt från dem. Ingen tull då det är från England och sakerna har de flesta gångerna dykt upp hemma vid dörren. Håll lite koll på det brittiska pundet bara, det finns pengar att spara där!

    Lycka till med renovering och shopping!

  4. Jag är nyfiken på Pomp de lux! och jag såg att det fanns en öppet hus-visning nära mig …men just den dagen är jag på…me&I-visning… ;-)

  5. Nilla: Så synd att det krockade. Det jag gillar mest med Pomp är att man kan mixa & matcha kläderna så mycket. De funkar både för dagar dottern vill vara söt och de hon vill vara tuff. Samt att de finns i större storlekar. Kolla upp om du får chansen :).

  6. Hurra Helena, vilken tur att jag har dig som kan påminna om Pomp. Jag var inne för några veckor sedan och då hade kläderna inte kommit ännu. Tack !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *