Loppis

Senaste året har mitt intresset för loppis vuxit rejält, det är ju så kul med alla gamla fina ting. Nu är det dock mer eller mindre stopp med fynd för ett tag då jag njuter av rensningen vi gjorde i början på sommaren. Det kommer förmodligen att “tjocka” till sig igen i förråden, men låt det dröja.

Poppis med loppis!

Några små saker har det blivit denna sommar i alla fall. Bland annat det söta västficksblocket för en tjuga. Kommer förmodligen aldrig skriva en rad i det själv, men sött och fyndigt är det där på hyllan. Pärlorna i skålen under är Astrids fynd för sommaren,- Pärlor, Det är livet det mamma!Jamen så var den nya mattan på plats också, den som ska täcka lite av golvet som jag inte har mycket till övers för. Det är inte som ett helt nytt golv såklart, men Vitten gör ett rackarns bra försök. Jag är nöjd för nu. Lycka i det lilla.Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *