Middagstips i mobilen

 På måndag drar vardagen igång igen för vår lilla familjen. Astrid längtar till fritids så henne går det ingen nöd på, men hennes mamma och pappa drar sig en smula ;). Matinspirationen borde vara på topp nu när man har haft tid en masse, men det är den icke … Så nu ska jag ta hjälp av de fina apparna i mobilen. De finns massor, men dessa är mina 4 favoriter just nu:

Till middag i höst

Martha Stewart´s Everyday Food: Varje kväll kl 21.37 plingar det till i mobilen och Martha levererar ett nytt middagstips. Man tackar! Förutom dagens tips så kan man söka efter recept, fixa en inköpslista, spara recept samt spara favoriter till senare. Appen kostar 7 kr.Nigella Quick Collection: Härliga Nigella! Här finns recept, filmklipp, inköpslista samt smartatips. Appen innehåller 70 recept samt 40 min video. Man behöver inte koppla upp sig för att använda den. Just nu kostar appen 28 kr. [- är att den tar rätt stor plats]Meny.se: Lika bra som sajten på nätet, här hittar man snabbt och lätt. Många olika kategorier. Fina bilder och bra beskrivningar. Inköpslista samt sparade favoriter även här. Ca 400 recept som alla kan matchas med vin & öltips. Appen är gratis att ladda hem.Arla: Har kanske gått och blivit min favorit sedan de “fixade” till den. Kring 900 recept, inköpslista, sparade recept, topplista samt den urbra timern gör denna till en riktig stjärna. Appen är gratis att ladda hem.Tre som kvalar straxt utanför topp 4 är: Tasteline, recept.se samt Coop (sök på namnet hos app store el liknande) Missa inte heller favoriten sedan tidigare, Jamie Oliver.Bon Appétit!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

5 comments

  1. Varje kväll när det plingar till i mobilen säger jag: och nu är klockan 21.37 :)Vanemänniska som man är känns det tryggt att Martha dyker upp varje kväll på utsatt tid..

  2. Trodde också att min matinspiration skulle flöda under semestern, tid att bläddra i tidningar och på nätet, men icke… jag har ingen mobil som kan ta emot appar, men jag kikar gärna efter inspiration på nätet och kan lägga till din lista Ica.se som också gjort om sin sida rejält, jättefin tyckte jag! Vet inte om man kan få tips i mobilen från dem dock…

  3. Åsa: Det var så lite så :).

    Kram

    Linnéas Skafferi: Visst känns det trevligt med Martha pling, här säger vi i enad kör: Martha!

    Eva: Idag ska jag ge mig hän ett riktigt långkok då det inte är stekhett ute och regnet är här när som helst. Men innan det är dax så ska jag kika in hos Ica.se, jättekul om den piffats till och hängt med de andra. Den var ju ack så trist tidigare. Tack för tipset!

  4. Riktigt bra tips. skall verkligen ladda det. Hatar att inte veta vad man skall laga när man kommer hem från jobbet. Om du är sugen och gillar inredning kolla gärna in:www.isabsson.sehär finns tips och inspiration till inredning, design och livskvalitet.ciao /Isaps. snygg blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *