Livet är en fest

Ernst Midsommartårta

Under kategorin fira det som firas bör så blir det inte mindre än 4 st händelser under de närmaste dagarna. Imorgon till exempel så är det Helena – dagen och tanken är att vi då ska mumsa på min favorit till eftermiddagsfikat. Kärt barn har många namn, och denna gång heter den Ernst midsommartårta och fanns med i sommarnummret av Elle Mat & Vin. Till veckan stundar det en maffig prinsesstårta, härligt! Men efter detta festande så må det stunda lite sundare tider. Men det tänker vi inte på idag, det tar vi då ;). På tal om Ernst, så sur jag blev igår när det inte blev någon rust av den ursnygga kvarnen. Utan det blev sport istället, ryktet säger att även Nyhetsmorgon utgick idag också pga det samma. Trist!Erika tipsade om att den nya Ikeakatalogen (Amerikanska versionen) nu fanns online, 376 sidors lycka i det grå vädret :).En riktigt fin helg önskar jag er alla!Bild: ellematochvin.se

signature

11 comments

 1. Oj, det där såg gott ut! Prinsesstårta blir det här med snart, då J1 fyller 8 på söndag.Ska genast kolla in IKEA katalogen!Ha det bra!Kram pernilla

 2. LiseLotte: Jamen jösses så god den var. Vi har provat flera recept, detta var det perfekta :).

  Pernilla: Prinsesstårta är speciellt det, känns lyxigt varje gång. Mumma! Hoppas ni får ett finfint födelsedagsfirande :).

  Allt gott!

  Kram

  HomeRiver: Hoppas du fick lite över till fikat idag :).

 3. “Bara sport, bara sport , bara massor utav sport”.
  Fy bubblan vad det är tråkigt.

  Blev också väldigt besviken över att Ernst kördes över av sport.

  Vi får väl hoppas att det sänds nu i veckan som det skall!

  Kram Caroline

  Caroline: Ikväll ska det bli Ernst i alla fall, Härligt :).Kram/ Helena

 4. Hej, har en fråga om något helt annat. Jag har startat min första blog (wordpress) och undrar vilket program du använder för att lägga till anteckningar till foton, exempelvis som du har gjort på HM-bilden?
  Tacksam för svar! /Maria, Uppsala

  Maria: Ledsen att mitt svar dröjt, men uppkopplingen på landet var sådär. Jag använder mig av Photoshop, där jag lärt mig några enkla knep för att redigera bilder. Finns massor mer att lära sig, men det tar vi sen :).Lyckat till!/ Helena

 5. Ha ha ha, jag blev PRECIS lika besviken över utebliven “Ernst”, jag tittar bara på tre program nu i sommar, mycket lätt och behaglig underhållning – “Danska Hollywoodfruar”, “Allsång på Skansen” och “Ernst sommar”. Plus en och annan film – det fick bli “A walk to remember” i stället för Ernst i torsdags. Romantisk, sorglig film med “budskap”, tyckte faktiskt mycket om den trots den lite banala historien.

  Eva: Jag gillade inte de Norska Hollywoodfruarna så jag hoppade de Danska, men det var ett misstag har jag förstått. Må ta igen det ;). Ernst ska göra badrum ikväll ryktas det om, jag och Astrid bänkar oss :).A walk to remember har jag sett för länge sedan, vill minnas att jag tyckte om den också./ Helena

 6. jag behöver hjälp. nude eller orange? vad låter bäst i dina öron eller vad ser bäst ut i dina ögon. det är nagellack vi pratar om :)

  Matilda: Nude låter lite mindre orange än vad orange är. Så det beror sig på det ;)./ Helena

 7. グッチの腕時計最新の出すダイビングの腕時計で。

  極致のスポーツ。

  息で改めてブランド。

  優雅な現代の設計。

  風格を演繹してv

  その上スイスの製造するきんでている技術。

  共に時計算する並外れている特質に現れ出ます。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *