Bricka 2010

Förra året föll jag som en fura för en bricka hos Indiska. Som jag letade efter den innan jag till slut hittade den hos Indiska i Birsta utanför Sundsvall.

Finaste brickan

Nu är det dax igen, årets bricka är svart med fina gräddvita blommor. Jag suckar av välbehag, maken suckar och ser framför sig att nu är det dax igen. Nu ska familjen finkamma hela norrland efter en bricka. Ja och så får de bli om den inte finns att tillgå på vårat lokala Indiska. Enligt sajten så ska brickorna (samt en urfin burk med samma motiv) finnas i butik vecka 28. Men man vet aldrig. Jag inleder spaningen imorgon ;).Ikväll blir det Fredde & Mickan och om jag står pall lite Mad Men också. Längtar!Bild: Eget collage med pressbild från indiska.com

signature

6 comments

  1. Ja man kan ju bli helt galen när man har fått något på huvudet. Hoppas att den finns i närheten så att familjen får lugn och ro :-)

  2. Jenny: Precis så ja! Vi får hoppas att jag hinner med nere på stan i år :).

    LiseLotte: Visst är den fin :).

    A House With A Wiew: Indiska är min svaga punkt, kan inte gå in i butiken och gå ut tomhänt … Aj aj ;).

    Kram

    Postadress Torslanda: Maken tackar för hjälpen med tummen :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *