Beslut 1

 (Detta inlägg skrevs redan för någon dag sedan, men tekniken har jobbat hårt på att inte funka igen … Så nu håller vi tummarna {igen} för att det ska gå som en dans framöver att blogga :).

Vitt ? Guld

Vi har inte en så tjusig guldspegel som på bilden, men väl en fin variant från Ikea. Den inhandlades för massor av år sedan och har hängt i alla våra tre gemensamma hem. Nästan lika länge som vi haft spegeln, nästan lika länge har vi funderat på OM vi ska måla om den tro? Svart …Vit …Grön …? Men vi har inte gjort slag i saken, kanske på grund av att det funnits uns av tvivel. Tanken är att denna spegel ska hänga i hallen på övervåningen. Väggarna är vita och golven kommer att bli det samma om några veckor. Och när jag ser denna vackra (samt ack så rymliga) hall så förstår jag varför jag tvekade, Jag gillar ju detta. Vitt ? Guld hemma hos mig inom kort :).Här hittar ni fler bilder från denna fina lägenhet!Bild: alvhemmakleri.se samt kludd av mig.

signature

8 comments

  1. Så fint! Klart den skulle få behålla sin glans, ibland är det bara tid som behövs för att vi ska fatta de rätta besluten… :)Kram

  2. Äh, tvekar ni så behåll den som den är. Köp en ny-gammal på loppis och experimentera med istället :-) Grönt lät ju för övrigt rätt coolt på en spegel. //Jenny

  3. Älskar guldspeglar. Det kommer bli så fint hos er. Jag har en gammal oval guldspegel i hallen och den ger lite glamour i vardagen:) Tycker också det är snyggt med speglar som har fasade kanter och har sett att många sätter upp flera stycken på väggarna. Tjusigt! Hittade förövrigt en gammal utvikbar spegel på loppis för 70 kr. Väl hemma skulle jag visa den för dottern och tappade den i golvet (ack, ack sju års olycka) och inte nog med det när jag lämnade in den för reparation kostade det 350 spänn. Häpp!/Carina

  4. Holy vilken fin lgh!Den gamla guldspegeln från IKEA har även vi. Jag skulle aldrig komma på tanken o måla den med allt sitt vackra guldsirl :)

  5. Helt rätt, beshåll den guldig! Våra svenska, vita hem behöver lite färg och lull lull :) Hos oss hänger inte mindre än tre guldspeglar (och en svartmålad).

  6. Urtjusigt med guld och vitt! Passar fint i prinsessbröllopstider, hi hi! Måste också tacka för din länk till “Alvhem”, vilken otroligt fin hemsida och mäklarbyrå! Bilder och text utstrålar harmoni och trivsel, man bara smälter och vill åka till Göteborg med en gång!Här är tips på en annan mycket inspirerande mäklarbyrå, Uppvik & döttrar! http://www.uppvik.nu/Samma anda och vackra bilder som Alvhem men nu från hus på Österlen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *