Just in case

Sommaren är här! Det är sedan någon dag officiellt sommar och solen har gassat sedan dess. Vi är alla en smula gladare och pratar om vädret och pekar på solen och bara ummar. Snyggt! Men det kommer att komma något bakslag, det vet vi ju. Förhoppningsvis är det i form av någon regndag här och där bara. När dessa dagar dyker upp då är jag beredd. Sommarens DVD är förhandsbokade, biofilmer utvalda och lägger vi till säsong 3 av Mad Men så är det mer eller mindre komplett:

Sommarfilm. Just in Case

Valentine´s Day: Denna film har jag redan sett, men jag gillar den mycket så det ska bli ett nöje att se den igen. Jennifer “söt som en knapp” Garner är så bra i denna, Ashton Kutcher är inte tokig heller ;). Det är inte Love Acually, men bra nära ändå. DVD-släpp 28 juni.A single men / En enda man: En film av Tom Ford med Julianne Moore och Colin Firth i huvudrollerna har stora potential känner jag. Filmen utspelar sig under en dag i Los Angeles 1962. Jag förväntar mig hjärta och smärta i vackra miljöer och så en del haute couture på det. DVD-släpp 9 juni.Dear John: Den här filmen har fått rätt dålig kritik tyvärr. Men jag är fortfarande nyfiken. Jag tänker att när den är baserad på en novel av Nicholas Sparks som även skrivit Dagboken och så regiserad av Lasse Hallström som är mannen bakom Ciderhusreglerna och Chocolat. Jamen då måste det ju finna något att njuta av även här? Denna film går upp på biograferna i dagarna.Solsidan: Ord äro överflödiga. Släpps på DVD 30 juni. Längtar!En annan film på bio som jag ska försöka komma iväg och se är Killers som har premiär den 16 juni. Ett DVD-tips om du redan i helgen vill se något mysigt är It´s Complicated. Inte världsklass kanske, men den funkar :).Bild: Eget collage med bilder från imdb.com.

signature

9 comments

 1. Dear John är tyvärr riktigt trist. Och slutade med att jag gäspade så mycket att det var nära att jag stängde av. Velentines day har jag inte sett så det filmtipset tar jag gärna med mig. Vi brukar se film i laptopen på altanen varma sommarkvällar. Snart där!

 2. Sara M: Det är så illa alltså :(. Vi kan ju i och för sig alla göra fel ibland, lite synd när det är två killar som vi vet kan och då det dessutom rör sig om så mycket pengar. Well, jag får överväga detta med andra ord ;).Tack för varningen![Valentines day är fin, den tror jag du kommer gilla]

 3. Jag gillade Dear John. Härliga miljöer och många tankar som väcktes hos mig gällande kärlek, plikt, familj och vilka val man gör i livet. Tycker helt klart den är sevärd. Ju mer jag tänker på den desto bättre tyckte jag den var faktiskt.

  Pauline: Tänk så olika det kan vara! Tackar för tipset, skriver upp Dear John igen på gåochselistan. Håller tummarna :)./ Helena

 4. Tack för härliga filmtips till de regniga dagarna i sommar. Solsidan har vi redan väntat för länge på, eller hur? Kram Lotta

  Lotta: Det var så lite så! Jamen du, Solsidan fattas oss massor nu. Släpp DVD:n omedel bums ;).

  Kram

  / Helena

 5. Härliga filmtips! Jag väntar på en leverans med Huset Elliot – can’t wait!

  Lo: Jag har vaga minnen av Huset Elliot. Skulle också gärna se den och var på vippen att köpa den på Maxi härom dagen men då var säsong 1 slut. Jag tror jag skulle gilla den serien./ Helena

 6. Lov3 IT
  älskar din snygga blogg
  ha en underbar sommar

  SuperBloggaren: Tusen Tack, så glad jag blir :). En riktigt härlig sommar önskar jag dig!/ Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *