Fy & Tvi

Myggnät från Rusta

Lika mycket som jag gillar sommaren lika lite gillar jag myggen. Vet inte mycket som är så irriterande som en ilsken mygga i ett mörkt rum en varm sommarnatt. Det var lugnt länge i år, men så Pang dök de upp natten till lördag. Vi hade planer på att tillverka något snyggt för att hålla myggen ute, men de hann vi så klart inte (…heller…). Det fick bli detta med blomster från Rusta. Lantlig touch till rimlig peng. Rekommenderas till alla som vill få det svalt och myggfritt i ett naffs :).Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

8 comments

  1. Åh, det måste ju även hjälpa mot getingar. Jag tar hellre hundra mygg, än en geting. *ilar till Rusta*Tack för tipset!

  2. Screen windows är en fantastisk uppfinning som man använder här i USA för att hålla alla kryp utomhus. Fanns i Sverige för läääänge sen enligt min svärfar, men det har kanske dykt upp nya alternativ? Lycka till!

  3. Fasiken så bra det där måste vi ha, tack för tipset.Gillar inte heller mygger vidare värst och same same här de bara liksomdök upp utan förvarning:)

  4. Usch håller med om myggen : ( har dessutom upptäckt att sonen verkar vara allergisk mot de små rackarna : ( hoppas på sol nu : ) hela juni, juli aug ; ) kram från Moskva

  5. Alla: Det är ju inte stans bästa kvalité på detta nät, men det fungerar utmärkt :).eastcostmom, USA: Vår granne har tillverkat en egen till altandörren (typ en screen door då kanske?), jag är otroligt avundsjuk och planerar för eget bygge. Det finns alternativ, riktigt smarta sådana till och med. Både för fönster och dörr. Men de är tämligen dyra och fortfarande svåra att få tag på. Sofia: Det är ju skräcken det, att man skulle gå och bli allergisk mot dem också. De är ju överallt och lite svåra att undvika. Stackars liten :(. Jajamen, nu ser vi fram emot en massa sol denna sommar!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *