Mitt rum {del1}

Väggen som jag fick av min pappa i födelsedagspresent har varit på plats någon vecka och nu är den även tapetserad. Tack för det Johan! I helgen så flyttade jag in i mitt lilla men mysiga arbetsrum. Här kommer jag att trivas. Rummet är fyllt av alla små saker som jag samlat på mig genom åren. Vi tar det i två omgångar, vi börjar här:

Arbetsrum 1

Jag är ju lite färgfeg som bekant, därför blev det tre vita väggar och så en ljuvlig fond i form av Pip Early Bird Blue. Man kan inte annat än bli glad när man ser den. Favoriten Hippo är också på plats, denna gång som bokstöd. Fint så!

Arbetsrum 2

Ramen med pics på Astrid som baby har hängt med länge nu, snart ska den upp på väggen. Skrivbordet kommer från Ikea och är en riktig favorit med sin glasskiva. Under skivan ligger mina tidningsurklipp. Högst upp i högen just nu bilder som inspirerat det som komma ska i sovrummet och på väggen nere i mathörnan. Kommer bli jättebra :).

Arbetsrum 3

Det är inte bara jag som trivs i nya rummet, Kexet [Lexington] hänger gärna med matte på dagarna ?. Nu ska jag skriva texter och Kexet ska snarka, Lycka i vardagen!En finfin måndag önskar jag er alla!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

9 comments

  1. Ååååå jag tror jag dör lite långsamt med en missunsam grön färg i ansiktet. Jag vill oxå ha ett eget litet rum att piffa till och göra precis det jag vill med! Din lyckost där!:)HälsningarSophie?

  2. Sophie: Egentligen fanns det inte ett rum över till mig och alla mina pryttlar, men det fanns en liten hall och med en vägg så blev det ett rum. Lycka :).

  3. Vad mysigt det ser ut! Tapeten är så fin och vad snygg Astrids elefanter är i rosa. Blir spännande se fortsättningen!:)

  4. Dr Molly: Den är ljuvlig denna! Heja för egen mammavrå :).Kram KramLisa: Åh, den är så mysig min lilla hörna. Problemet är bara att hela familjen gillar den. Astrid har tex börjat sitta här och rita. Hoppas att det är nyhetens behag bara ;). Elefanterna har legat på lut och väntat på ett hörn att förgylla, kunde inte säga nej till dem även om jag inte hade en aning om var de skulle husera när jag kom hem. Slutet gott kan man säga :).

  5. Hallakulle bygger bo: Absolut, även om man är lite småsur så blir man glad av denna tapet. Den är en sann ynnest att hitta en liten nock hemma. En garderob räcker, när den är stängd så finns den nästan inte. Men när man öppnar dörren, Bang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *